Vi lagrar data om din användning i cookies. Genom fortsatt användning godkänner du detta

Cookiepolicy
Rolex Yacht-Master (169623)

Rolex Yacht-Master (169623)

Stilig klocka från Rolex som i första hand är designad för kvinnor. Klockan kan visa vilket datum det är. Om du gillar klassisk design så har den analoga visare.

Pris 90 395 kr
Pris exkl. frakt
Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

Bli den första att lämna ett omdöme.

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Rolex Yacht-Master (169623) är 90 395 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 1 jämförda butiker.

En automatiskt driven damklocka från anrika Rolex. En automatisk klocka drivs via rörelser, du behöver alltså aldrig oroa dig för att några batterier tar slut. Urtavlan är 29 mm i diameter, utrustad med analoga visare . Det guldfärgade armbandet är gjort av rostfritt stål. Tack vare sin certifierade kronometer kommer den här klockan att hålla tiden med extrem precision.

  • Bandets material är av rostfritt stål
  • Materialet på klockans boett är av guld
  • Boett-tjockleken är 11 mm
  • Tillverkad av Rolex
  • Stilig silverfärgad urtavla

Mekaniska klockor kan vara antingen manuella eller automatiska och just den här Yacht-Master (169623) är av det automatiska slaget. Det innebär att urverkets fjäder vrider upp sig själv med hjälp av armens naturliga rörelser. På så vis behöver du inte dra upp klockan via kronan lika ofta som du behöver med en manuell klocka.

En sak att tänka på innan man lägger sina hårt förvärvade slantar på en ny klocka är vilken storlek den egentligen bör vara. Man brukar säga att en klocka inte ska gå utanför handleden, därför kan det vara bra att mäta sin egen handled innan man bestämmer sig. Just den här modellen har en urtavla med diameter på 29 mm, vilket får räknas som en lite mindre klocka.

Är det en hållbar klocka du är ute efter bör du välja en med glas av safir. Över åren har klocktillverkare experimenterat med en mängd olika material för glasen, men safir har visat sig vara allra mest pålitligt. Safir är väldigt starkt och det krävs en enorm kraft för att krossa, det enda material som är starkare är faktiskt diamant. Med en sådan styrka kan du räkna med att det håller sig repfritt ett bra tag, det är inte alls ovanligt att se gamla utslitna klockor vars safirglas fortfarande ser helt nytt ut.

Som du märker så finns mycket bra att säga om Yacht-Master (169623). Om du prisjämför den här klockan på PriceRunner ser du att det lägsta priset just nu ligger på 90395 kr. Det är också en av de allra mest populära klockorna. Priset är över genomsnittet för kategorin, vilket i kombination med alla funktioner och material gör den här produkten till en premiumprodukt.