Vi lagrar data om din användning i cookies. Genom fortsatt användning godkänner du detta

Cookiepolicy
Rolex Lady Datejust (179163)

Rolex Lady Datejust (179163)

Du har här en klocka som har en vit urtavla. Klockan går inte på batterier, utan är självuppdragande. Den har ett bra skydd mot väta.
Från 73 595 kr till 106 095 kr
  • Butiker(2)

    Från 73 595 kr
  • Utländska(0)

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Rolex Lady Datejust (179163) är 73 595 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 2 jämförda butiker.

En automatiskt driven damklocka från klassiska Rolex. Att den är automatisk betyder att urverket drar upp sig själv helt utan batterier. Klockan har analoga visare för dig som föredrar en klassisk stil. Snyggt armband som är gjort av roséguld. Bad och snorkelsäker, så du behöver inte oroa dig för att klockan tar skada så länge du inte dyker ner allt för djupt.

  • Fint roséguldfärgad boett
  • Glas i safir ger en repfri yta
  • Armbandet är gjort av roséguld
  • Materialet på klockans boett är av roséguld
  • Stilig klocka för damer

Vattenskydd på klockor kan vara lurigt och missvisande. Klockors vattenskydd anges i meter och ATM, som står för atmosfärer. Dessa tal har inget att göra med hur djupt klockan klarar av att dyka med. Den här klockan har märkningen 10 ATM (100m). Det betyder att den klarar av att badas med, men inte några djupa dyk.

Glaset är det som täcker urtavlan. Över åren har dessa glas tillverkats i en mängd olika material, men det som har visat sig vara allra mest pålitligt är safir. Att krossa ett glas av safir kräver en enorm kraft, det enda material som är hårdare är faktiskt diamant, så nog är det allt hållbart. Safir är också väldigt resistent mot repor, det är inte ovanligt att se klockor vars boetter är utslitna medan safirglaset fortfarande ser sprillans nytt ut.

Mekaniska klockor kan vara antingen manuella eller automatiska och just den här Lady Datejust (179163) är av det automatiska slaget. Det innebär att urverkets fjäder vrider upp sig själv med hjälp av armens naturliga rörelser. På så vis behöver du inte dra upp klockan via kronan lika ofta som du behöver med en manuell klocka.

Ovan nämnda egenskaper är bara några av fördelarna med Lady Datejust (179163). För närvarande är det lägsta priset på den här klockan på PriceRunner 73595 kr, men jämför gärna priset mellan olika återförsäljare för att hitta den deal som passar dig bäst. Priset är över genomsnittet för kategorin, vilket i kombination med alla funktioner och material gör den här produkten till en premiumprodukt.