Vi lagrar data om din användning i cookies. Genom fortsatt användning godkänner du detta

Cookiepolicy
Rolex Daytona (116520/2)

Rolex Daytona (116520/2)

Rolex presenterar här en klocka som riktar sig främst till män. Praktiskt nog drar klockan upp sig automatiskt. Den har traditionella, analoga visare.
Pris 249 995 kr

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

5,0(1 omdömen)
 • 5
  100%
 • 4
  0%
 • 3
  0%
 • 2
  0%
 • 1
  0%

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Rolex Daytona (116520/2) är 249 995 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 1 jämförda butiker.

En automatiskt driven herrklocka från klassiska Rolex. En automatisk klocka drivs via rörelser, du behöver alltså aldrig tänka på att några batterier tar slut. Bad och snorkelsäker, så du behöver inte bekymra dig över att klockan tar skada så länge du inte dyker ner allt för djupt. Armbandet på klockan är gjort av rostfritt stål. Klockans urtavla har en tjusig svart färg som matchas med ett par fina visare.

 • Safirglas som ger en repfri yta
 • Utrustad med flera fiffiga funktioner
 • Klocka för herrar
 • Boett av rostfritt stål
 • Boett-tjockleken är 11 mm

Daytona (116520/2) är en mekanisk automatisk klocka. Mekaniska klockor drivs av en fjäder som vrids upp och får klockan att gå. Att den är automatisk betyder att fjädern i urverket dras upp på egen hand med hjälp av rörelserna som sker när du bär klockan på handleden.

Är det en hållbar klocka du är ute efter bör du välja en med glas av safir. Över åren har klocktillverkare experimenterat med en mängd olika material för glasen, men safir har visat sig vara allra mest pålitligt. Safir är väldigt starkt och det krävs en enorm kraft för att krossa, det enda material som är starkare är faktiskt diamant. Med en sådan styrka kan du räkna med att det håller sig repfritt ett bra tag, det är inte alls ovanligt att se gamla utslitna klockor vars safirglas fortfarande ser helt nytt ut.

Vattenskydd på klockor kan vara lurigt och missvisande. Klockors vattenskydd anges i meter och ATM, som står för atmosfärer. Dessa tal har inget att göra med hur djupt klockan klarar av att dyka med. Den här klockan har märkningen 10 ATM (100m). Det betyder att den klarar av att badas med, men inte några djupa dyk.

Ovan nämnda egenskaper är bara några av fördelarna med Daytona (116520/2). För närvarande är det lägsta priset på den här modellen på PriceRunner 249995 kr, men jämför gärna priset mellan olika återförsäljare för att hitta bästa dealen för dig. Priset är över genomsnittet för kategorin, vilket i kombination med alla funktioner och material gör den här klockan till en premiumprodukt.