Vi lagrar data om din användning i cookies. Genom fortsatt användning godkänner du detta

Cookiepolicy
Longines HydroConquest (L3.642.4.56.6)

Longines HydroConquest (L3.642.4.56.6)

En stilig Longines-klocka som är utrustad med en svart urtavla. Klockan kan visa vilket datum det är. Visarna är av den traditionella, analoga typen.
Från 8 300 kr till 10 200 kr

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

4,3(3 omdömen)
 • 5
  33%
 • 4
  67%
 • 3
  0%
 • 2
  0%
 • 1
  0%

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Longines HydroConquest (L3.642.4.56.6) är 8 300 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 1 jämförda butiker.

En herrklocka från Longines som drivs automatiskt via rörelser. Du behöver alltså aldrig bekymra dig över att några batterier tar slut. Klockans boett är 12 mm tjock och urtavlan har en diameter på 41 mm. Stiligt armband som är gjort av rostfritt stål. Klockan är så pass vattentät att den kan användas av proffsdykare, så du behöver nog inte bekymra dig över att den tar skada av vatten.

 • Repfritt glas i safir
 • Tål att dykas med
 • Tillverkad av Longines
 • Boettens material är av rostfritt stål
 • Automatiskt urverk som är självuppdragande

Letar du efter något tidlöst och stilfullt är analoga visare det givna valet. Analoga visare som vi är vana att se dom har varit standard i över tvåhundra år så det vore ju dumt att ändra på ett vinnande koncept. Utöver att visa tiden går dom praktiskt nog att använda som kompass, om timvisaren riktas mot solen pekar punkten mitt mellan timvisare och tolvslaget mot söder.

Denna HydroConquest (L3.642.4.56.6) har ett armband i rostfritt stål, så om du letar efter något som kommer hålla länge är du rätt ute. Rostfritt stål har den mycket tacksamma egenskapen att det inte korroderar eller tar ytlig skada när det varit i kontakt med fukt eller väta. Därför har det blivit ett av de allra mest populära materialen för klocktillverkare och entusiaster.

Vattenskydd på klockor kan vara lurigt och missvisande. Klockors vattenskydd anges i meter och ATM som står för atmosfärer. Den här klockan har märkningen 30 ATM (300m), det betyder att den klarar av att användas för professionell dykning.

Som du förstår så är HydroConquest (L3.642.4.56.6) ett armbandsur med mycket bra egenskaper. Om du prisjämför den här klockan på PriceRunner ser du att den kostar i dagsläget är 8300 kr. Det är också en topprankad modell sett till popularitet. Den har ett högt snittbetyg på 4.50 av 5 och alla dess åtråvärda egenskaper gör den till ett bra köp.