Vi lagrar data om din användning i cookies. Genom fortsatt användning godkänner du detta

Cookiepolicy
Breitling Navitimer 01 (AB012012-BB02-435X-A20BA.1)

Breitling Navitimer 01 (AB012012-BB02-435X-A20BA.1)

Det här är en klocka från Breitling som är utrustad med ett svart armband. Det finns bland annat en datumvisare i klockan. Om du gillar klassisk design så har den analoga visare.

Pris 69 296 kr
Pris exkl. frakt
Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

Bli den första att lämna ett omdöme.

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Breitling Navitimer 01 (AB012012-BB02-435X-A20BA.1) är 69 296 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 1 jämförda butiker.

En klocka för herrar från traditionsfyllda Breitling som drivs automatiskt via rörelser. Du behöver alltså aldrig oroa dig över att några batterier tar slut. Urtavlan har en fin svart färg med snyggt matchande visare. Det svarta armbandet är gjort av läder. Tack vare sin certifierade kronometer kommer den här klockan att hålla tiden med extrem precision.

  • Utrustad med flera fiffiga funktioner
  • Boett av rostfritt stål
  • Tål vattenstänk
  • Urtavlan har en fin svart färg
  • Armbandet är gjort av läder

Glaset som täcker urtavlan är gjort av safir, vilket är det överlägset bästa valet för dig som letar efter en hållbar klocka. När du burit din klocka år efter år och boetten ser sliten ut kommer det här glaset fortfarande se ut det gjorde dag ett. Det enda material som är starkare än safir är diamant, vilket innebär att det kommer krävas en rejäl kraft (eller en enorm mängd otur) för att glaset ska krossas. Tack vare sin styrka är det även extremt resistent mot repor.

Mekaniska klockor kan vara antingen manuella eller automatiska och just den här Navitimer 01 (AB012012-BB02-435X-A20BA.1) är av det automatiska slaget. Det innebär att urverkets fjäder vrider upp sig själv med hjälp av armens naturliga rörelser. På så vis behöver du inte dra upp klockan via kronan lika ofta som du behöver med en manuell klocka.

Vattenskyddet på klockan får vi räkna som ganska begränsat. Den är märkt 3 ATM (30m) vilket innebär att den kommer klara av lite vattenstänk och lätt regn. Vattenskydd är en lurig och missvisande historia då meteranvisningen faktiskt inte har någon direkt koppling till hur många meters djup klockan klarar.

Som du märker så finns det många bra saker att säga om Navitimer 01 (AB012012-BB02-435X-A20BA.1). Du kan prisjämföra den här produkten här på PriceRunner och just nu är det lägsta priset 69296 kr. Priset är över genomsnittet för kategorin, vilket i kombination med alla funktioner och material gör den här modellen till en premiumprodukt.