Vi lagrar data om din användning i cookies. Genom fortsatt användning godkänner du detta

Cookiepolicy
Trunki Flora the Fairy 46cm

Trunki Flora the Fairy 46cm

Den rymmer 18 liter, så det finns plats för det viktigaste. Turkos är den enda färgen som finns. Den har flera praktiska funktioner, bland annat ett handtag upptill.
Från 437 kr till 699 kr
Sponsrad av Ellos699 kr
 • I lager
 • Butiker(11)

  Från 437 kr
 • Utländska(3)

  Från 393 kr

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Trunki Flora the Fairy 46cm är 437 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 11 jämförda butiker.

En lekfull väska från Trunki som passar utmärkt för ett barn att ta med på resan. Då vikten endast är 1,7 kg så blir det extra kilon över till packningen och kanske lite extra semesterleksaker. Denna väska är gjord av ett hårt yttre material.

 • Har 21x46x31 cm i yttermått
 • Plats för det viktigaste, rymmer 18 liter
 • En lätt väska som väger endast 1,7 kg
 • Resväskans fyra hjul är enkla
 • Färgen på väskan är: turkos

Packa rätt för att slippa skrynkliga kläder och en rörig väska. Interiören kan med fördel hjälpa till för att få en bra uppdelning på packningen. Denna väska är utrustad med packband som håller kläderna på plats. Väskan går att stänga på ett enkelt och smidigt sätt.

Väskan har fyra enkelhjul vilket gör den mer stöttålig på ojämna underlag. För att förflytta väskan på ett praktiskt och enkelt sätt så kan det vara viktigt att tänka på vilka typer av sätt du kan bära produkten på. Modellen förflyttas med hjälp av ett topphandtag.

Sammanfattningsvis finns det många bra egenskaper hos Flora the Fairy 46cm. I kategorin resväskor så är det här i dagsläget en av de allra mest populära produkterna på PriceRunner och just nu kostar Flora the Fairy 46cm 437 kr. Priset är under genomsnittet för kategorin, vilket gör den här väskan till ett populärt val med ett attraktivt pris.