Vi lagrar data om din användning i cookies. Genom fortsatt användning godkänner du detta

Cookiepolicy

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Trunki Percy The Police Car 46cm är 450 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 10 jämförda butiker.

Med denna barnresväska från Trunki blir resan till en barnlek. En lätt väska som väger endast 1,7 kg det går alltså utmärkt att fylla på med lite extra packning. Denna väska är gjord av ett hårt yttre material.

  • Gjord i ett hårt material
  • Väskan har fyra enkla hjul
  • Har 21x46x31 cm i yttermått
  • 1,7 kg så det blir extra kilon till packning
  • Resväskans färg är: blå

Med sina fyra enkelhjul kan du enkelt manövrera denna resväska på ojämna underlag. För att enkelt kunna förflytta väskan på olika sätt så bjuder modellen på ett topphandtag.

Väskan går att stänga på ett enkelt och smidigt sätt. Skapa ordning och reda med rätt interiör, denna produkt är utrustad med packband vilket är ett utmärkt hjälpmedel för att hålla packningen på plats.

Som du förstår så är Percy The Police Car 46cm en modell med många praktiska egenskaper. I kategorin resväskor så är det här i dagsläget en av de allra mest populära produkterna på PriceRunner och just nu kostar Percy The Police Car 46cm 450 kr. Om vi jämför priset för den här modellen mot resten av kategorin så är det under genomsittet, vilket gör Percy The Police Car 46cm till en prisvärd produkt.