Vi lagrar data om din användning i cookies. Genom fortsatt användning godkänner du detta

Cookiepolicy
Delsey Chatelet Air Slim 55cm

Delsey Chatelet Air Slim 55cm

Plast väger mindre än vissa andra material. Det är enkelt att rulla väskan med fyra hjul och den får medtagas som handbagage på Ryanair.

Från 2 269 kr till 2 999 kr
·

Placering 9 i kategorin Kabinväskor

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

Illustration - Inga omdömen
Bli den första att lämna ett omdöme.

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Delsey Chatelet Air Slim 55cm är 2 269 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 4 jämförda butiker.

Smidig kabinväska från Delsey som passar utmärkt för kortare resor, du slipper dessutom checka in väskan och kan ta med den direkt in i kabinen. Vikten är 3,1 kg och kan ses som en medeltung väska. Denna väska har ett hårt yttre material.

  • Producerad i det hårda materialet polykarbonat
  • Vikten är 3,1 kg, dvs. ingen lättviktsväska
  • Tillgängliga färger: brun, vit, silver
  • En kabinväska
  • Kan tas med i kabinen hos bland annat Ryanair

Väskan har fyra dubbelhjul vilket gör att du kan förflytta resväskan på ett stabilt och smidigt sätt. Utrustad med teleskophandtag, topphandtag och ett sidohandtag så blir förflyttningen av denna väska mycket smidig oavsett om du behöver rulla eller bära den.

Väskan har ett integrerat TSA-lås vilket är ett krav för exempelvis inresa i USA. Skulle tullen behöva öppna väskan så har de en nyckel som passar låset och de behöver inte bryta upp den. Packa rätt för att slippa skrynkliga kläder och en rörig väska. Fullt utrustad interiör och du kan med fördel få en bra uppdelning för packningen genom packband och avdelare.

Sammantaget är Chatelet Air Slim 55cm en väska med bra egenskaper. Det här är en av de allra mest populära kabinväskorna på PriceRunner för tillfället och har i dagsläget ett lägsta pris på 2269 kr. Priset är över genomsnittet för kategorin, vilket i kombination med alla funktioner gör den här kabinväskan till en utmärkt produkt.