Vi lagrar data om din användning i cookies. Genom fortsatt användning godkänner du detta

Cookiepolicy
Pick & Pack Cute Animals 42cm

Pick & Pack Cute Animals 42cm

Väskan är tillverkad av textil. Det mjuka höljet är praktiskt om väskan är väldigt full. Vikten på 2,6 kg lämnar mer plats för bagagets vikt.
Pris 699 kr
 • Butiker(2)

  Från 699 kr
 • Utländska(1)

  Från 784 kr

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Pick & Pack Cute Animals 42cm är 699 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 2 jämförda butiker.

Med denna barnresväska från Pick & Pack blir resan till en barnlek. Väskan är en lättare väska och väger bara 2,6 kg, toppen om du vill få med lite extra semesterprylar. Väskan är gjord av ett mjukt material.

 • En lätt väska som väger endast 2,6 kg
 • Kan tas med som handbagage
 • Väskan är gjord i ett mjukt material
 • Har 18x33x42 cm i yttermått
 • Väskan finns i dessa färger: grå, rosa

Man kan stänga väskan på ett enkelt och smidigt sätt. Det blir enkelt att packa och skapa ordning och reda med rätt interiör. Denna resväska är utrustad med packband, perfekt för att hålla kläderna på plats.

För att förflytta väskan på ett praktiskt och enkelt sätt så kan det vara viktigt att tänka på vilka sätt du kan bära produkten på. Väskan innehar teleskop och topphandtag så att förflyttningen av denna väska blir mycket smidig, oavsett om du behöver bära eller rulla den. Med sina två enkelhjul kan du enkelt manövrera denna resväska på ojämna underlag.

För att sammanfatta så finns det många bra egenskaper hos Cute Animals 42cm. Du kan prisjämföra den här väskan här på PriceRunner och för tillfället är det lägsta priset 699 kr. Priset är under genomsnittet för kategorin, vilket gör den här väskan till ett populärt val med ett bra pris.