Vi lagrar data om din användning i cookies. Genom fortsatt användning godkänner du detta

Cookiepolicy
Samsonite Flux Spinner Expandable 55cm

Samsonite Flux Spinner Expandable 55cm

Vill du kunna välja färg så finns den i 3 olika färger och den får medtagas som handbagage på Ryanair.

Från 1 234 kr till 1 899 kr
·

Placering 3 i kategorin Kabinväskor

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

Illustration - Inga omdömen
Bli den första att lämna ett omdöme.

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Samsonite Flux Spinner Expandable 55cm är 1 234 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 4 jämförda butiker.

För weekendresor passar denna mindre väska från Samsonite utmärkt. Väskan är gjord av ett hårt material. Detta är en mindre modell och det kan vara bra att tänka på då den bara rymmer en packning på 37 liter.

  • Dubbla fyra hjul för en smidig upprätt transport
  • Mindre utrymme på 37 liter
  • Gjord i ett hårt material
  • En kabinväska
  • Kan tas med i kabinen hos bland annat Ryanair

Väskan har fyra dubbelhjul vilket gör att den rullar stabilt och lätt kan förflyttas. För att förflytta väskan på ett praktiskt och enkelt sätt så kan det vara viktigt att tänka på vilka sätt du kan bära produkten på. Väskan har teleskophandtag, topphandtag och sidohandtag så förflyttningen av väskan blir mycket smidig oavsett om du behöver bära eller rulla den.

Men en fullt utrustad väska blir det enkelt att packa och skapa ordning och reda. Denna resväskas interiör är utrustad med packband och avdelare, perfekt för att få en ordentlig struktur. . Modellen har ett integrerat TSA kombinationslås, som är krav vid inresa i USA om man inte vill få väskan uppbruten av tullmyndigheten vid en kontroll.

Som du märker så finns mycket bra att säga om Flux Spinner Expandable 55cm. Om du prisjämför den här kabinväskan på PriceRunner ser du att i dagsläget det lägsta priset 1234 kr. Det är också en topprankad modell sett till popularitet. Om man jämför modellens pris med resten av kategorin så är den dyrare än de flesta andra men med tanke på egenskaperna får du en premiumprodukt.