Vi lagrar data om din användning i cookies. Genom fortsatt användning godkänner du detta

Cookiepolicy

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på American Tourister Herolite Spinner 55cm är 974 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 6 jämförda butiker.

Smidig kabinväska från American Tourister som passar utmärkt för kortare resor, du slipper dessutom checka in väskan och kan ta med den direkt in i kabinen. Trolleyn är gjord av ett mjukt material. Denna väska rymmer 42 liter och då får du rum med de viktigaste.

  • En lätt väska som väger endast 1,7 kg
  • En medelstor väska på 42 liter
  • Väskan passar bra som kabinväska
  • Väskan är försedd med ett kombinationslås
  • Måtten är 20x40x55 cm

Väskan har ett integrerat TSA kombinationslås, som är krav vid inresa i USA om man inte vill få väskan uppbruten av tullmyndigheten vid en kontroll. Skapa ordning och reda med rätt interiör, denna produkt är utrustad med packband vilket är ett utmärkt hjälpmedel för att hålla packningen på plats.

Med sina fyra enkelhjul kan du enkelt manövrera denna resväska på ojämna underlag. För att förflytta väskan på ett praktiskt och enkelt sätt så kan det vara viktigt att tänka på vilka sätt du kan bära produkten på. Väskan har teleskophandtag, topphandtag och sidohandtag så förflyttningen av väskan blir mycket smidig oavsett om du behöver bära eller rulla den.

Som du märker så finns det många bra saker att säga om Herolite Spinner 55cm. Just nu är det lägsta priset på den här produkten på PriceRunner 974 kr, men jämför gärna priset mellan olika återförsäljare för att hitta bästa dealen för dig. Om vi jämför priset för den här modellen mot resten av kategorin så är det under genomsittet, vilket gör Herolite Spinner 55cm till en produkt med bra pris.