Vi använder kakor på PriceRunner

Vi använder kakor för personligt innehåll och annonser samt för analys av vår trafik. Vi delar information om din användning av tjänsten med våra partners inom sociala medier, annonsering och trafikanalys. Våra partners kan kombinera denna data med information som du delat med dem.

Cookiepolicy·
Sony Cyber-shot DSC-RX100 IV

Sony Cyber-shot DSC-RX100 IV

Denna kompaktkameran från Sony är utrustad med LCD/OLED- och EVF sökare samt har ett integrerat objektiv. Med kameran kan du filma i otroliga 1920x1080 (Full HD)-upplösning.

Från 5 387 kr till 10 620 kr
·

Placering 17 i kategorin Kompaktkameror

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

4.5

Baserat på 537 omdömen

 • 5

  64%

 • 4

  26%

 • 3

  6%

 • 2

  2%

 • 1

  3%

Liten till formen men stor i funktionalitet

Den bästa kameran är den man har med sig för hur gärna man än vill så går det inte att ta med sig systemkameran överallt. Den här lilla krabaten ryms dock i byxfickan och trots dess ringa storlek så har den så väldigt mycket att ge. Råformat, optisk sökare(!), 24-70mm på F1.8-2.8, Wi-Fi, NFC, vinkelbara display, pop up-blixt som går att rikta mot taket, filmar i 4k, ja det går att lista saker bra mycket länge än. Kameran är verkligen en fröjd att använda för dess storlek. Den stora nackdelen är att den käkar batterier på löpande band. Rekommenderar verkligen att man köper till minst ett extrabatteri och har det med sig om man vet att man ska fotografera en del. På den ljusa sidan så går det att ladda kameran från en powerbank men det tar tid.

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Sony Cyber-shot DSC-RX100 IV är 5 387 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 13 jämförda butiker.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om Black Friday, produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar.

Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.