Vi lagrar data om din användning i cookies. Genom fortsatt användning godkänner du detta

Cookiepolicy
Denver BTS-53

Denver BTS-53

En aktiv streaminghögtalare passar användaren som vill slippa köp av förstärkare. Trådlös teknik som stöds är bluetooth för dig som vill ha smidig parkoppling.

Från 249 kr till 738 kr
·

Placering 346 i kategorin Streaming högtalare

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

Illustration - Inga omdömen

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Denver BTS-53 är 249 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 11 jämförda butiker.

BTS-53 är en trådlös högtalare som gör det enkelt för dig att lyssna på det du vill, var du vill, oavsett om det är musik, ljudböcker eller podcasts. Du styr den enkelt via mobilen tack vare bluetooth och får då tillgång till all musik du har där. Svårigheten kanske blir att välja rätt låt. Med det laddningsbara batteriet så är det bara en laddning innan musiken kan höras.

  • USB laddning
  • Finns i färgen svart
  • Trådlös och enkel att ta med
  • Ansluts via bluetooth
  • Batteridriven
  • Streaminghögtalare

I modellen BTS-53 så har du en bärbar högtalare som du enkelt kan ta med när du är på resande fot. Du kan enkelt installera den i ett rum när du kommit fram till din destination. Med denna blåtands-högtalare kan du koppla samman och streama musik från exempelvis din mobil. Du får tillgång till all musik du har på telefonen.

Sammantaget är BTS-53 en modell med bra egenskaper. BTS-53 kostar 249 kr och är en topprankad högtalare sett till popularitet på PriceRunner. Priset är under genomsnittet för kategorin, vilket gör den här högtalaren till ett bra köp. Om denna högtalare har de funktioner du behöver så blir det ett bra köp.