Vi lagrar data om din användning i cookies. Genom fortsatt användning godkänner du detta

Cookiepolicy
Apple HomePod

Apple HomePod

En aktiv streaminghögtalare passar dig som vill slippa krångel med förstärkare. Med stöd för Apple's Airplay kan uppspelningen inte bli enklare.

Från 3 592 kr till 6 890 kr
·

Placering 86 i kategorin Streaming högtalare

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

4,7(1605 omdömen)
 • 5

  78%

 • 4

  15%

 • 3

  3%

 • 2

  2%

 • 1

  1%

- Utmärkt

Efter en granskning av konkurrenterna (Sonos, Heos och Bluesound), där ljud, pris och funktionalitet beaktades, valde jag att köpa HomePods (två stycken) från Compumail som ger ”blixtpråmar”. Vi har redan Apple överallt, så vi är vana vid att det fungerar och är lätt att installera - så det förväntades här med HomePods också. Kan bara säga: INTE besviken!! Det är faktiskt precis innan du vill börja om och installera en gång till!! FAT gjort: -) Fortfarande leende. Tyvärr ”Apple haters”, men det finns bara inte många andra som klarar det! Ljudet? Jag är mycket nöjd. Min önskan är bra, balanserat och tydligt ljud, som jag inte tröttnar på att lyssna på. Mestadels för att, om det händer, jag kommer inte att lyssna på mycket musik - för att min annars söta fru inte har rätt till ”allt som mullrar och ljud”; -) HomePods anpassar sig till omgivningen efter en kort tid (kanske låter lite konstigt under första halvminuten) - och efter att ha flyttat dem. Men då finns det ett härligt och rikt ljud som sprider sig på ett konstigt sätt i rymden. Inte en klassisk stereobild. En är som ”i” ljudet. Exakt vad jag letade efter. Honom på gitarr av ”Cavatina” från Deerhunter, sitter mitt framför oss och spelar!!! Dessutom är HomePods lätta att använda. Du kan bara tala med Siri (på engelska för tillfället). Hon/han är å andra sidan ganska bra på att förstå och utföra dina önskemål (även på ”flyverjysk”. Egentligen bättre än vanligt på iPhone, men det beror förmodligen på de många mikrofonerna och den kraftiga A8-processorn. Självklart talar du med Siri, även om det finns hög musik. Inga problem (e' nådde oskärpa i Salling). Oavsett om du vill spela musik från din iPhone, AppleTV eller bara direkt från HomePods, väljer du själv. Vi använder våra två i stereoläge i vardagsrummet. Inställningar 20 sekunder (kanske 23 sekunder). Hur HomePods ”läser” rummet gör ett ljud som är lite svårt att förklara... det är som... överallt, på ett djärvt och varmt sätt. Oavsett om vi är nöjda med valet?? JA!! Dyrt? INGEN! En massa pengar? Tja, ja,...! Men som alltid med kvalitet kommer denna bedömning om du inte bara kan köpa din fallskärm i Net - det finns en garanti på...

Utmärkt ljud!

Jag köpte den här högtalaren tillbaka sommaren 2018 och jag har bara blivit imponerad och jag stannar fortfarande ibland. HomePod spelar så vansinnigt bra, och Siri fungerar outtalligt. Kan bara rekommendera den här högtalaren.

Utmärkt

Bra ljud och integration med iOS, Siri kan behöva en förbättring, men det är inte ett stort problem

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Apple HomePod är 3 592 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 8 jämförda butiker.