Vi lagrar data om din användning i cookies. Genom fortsatt användning godkänner du detta

Cookiepolicy
Denver BTL-300

Denver BTL-300

Den här streaminghögtalaren är en aktiv högtalare och används utan förstärkare. Modellen använder bluetooth för enkel anslutning med andra enheter.

Från 995 kr till 1 399 kr

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

Illustration - Inga omdömen

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Denver BTL-300 är 995 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 11 jämförda butiker.

I BTL-300 har Denver skapat en bärbar högtalare. Den passar lika bra för hemmamyset som utefesten. Högtalaren drivs av batteri. Bara att byta batterier när musiken tar slut, inget krångel med att hitta någonstans att ladda den. Vare sig det är musik eller podcasts så ansluter du högtalaren lätt med bluetooth och har mobilen som fjärrkontroll.

  • Bluetooth för smidig anslutning
  • Aktiv högtalare
  • Portabel högtalare
  • Färgen är svart
  • Streaminghögtalare
  • Batteridriven

I modellen BTL-300 så har du en bärbar högtalare som du enkelt kan ta med när du är på resande fot. Du kan enkelt installera den i ett rum när du kommit fram till din destination. Det har aldrig varit lättare att få tillgång till massor av musik eller podcasts. Anslut denna blåtands-högtalare till din mobiltelefon och börja streama.

Som du märker så finns mycket bra att säga om BTL-300. BTL-300 kostar 995 kr och är en av de allra mest populära högtalarna här på PriceRunner. Priset är under genomsnittet för kategorin, vilket gör den här streaminghögtalaren till ett bra köp. Om denna högtalare har de funktioner du behöver så blir det ett bra köp.