Vi lagrar data om din användning i cookies. Genom fortsatt användning godkänner du detta

Cookiepolicy
Champion AWF340

Champion AWF340

En aktiv högtalare är mångsidig och enkel att använda och är vad du får i denna streaminghögtalare. Produkten är kompatibel med AirPlay, Spotify Connect, och iHeartRadio för enkel uppspelning.

Från 1 990 kr till 2 861 kr

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

Illustration - Inga omdömen

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Champion AWF340 är 1 990 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 7 jämförda butiker.

Champion har i AWF340 skapat en smidig hemmahögtalare. Med det laddningsbara batteriet så är det bara en laddning innan musiken kan höras. Du styr den enkelt via mobilen tack vare bluetooth och får då tillgång till all musik du har där. Svårigheten kanske blir att välja rätt låt.

  • Spotify Connect för miljontals låtar
  • Finns i färgen svart
  • Ansluts via blåtand
  • Aktiv högtalare
  • Drivs av batteri
  • USB laddning

AWF340 är en allt-i-ett högtalare som kanske gör sig bäst i de mindre rummen, men gör nog heller inte bort sig i de större. Förstärkaren är inbyggd, så stora anläggningar och flera apparater är ett minne blott. Det har aldrig varit lättare att få tillgång till massor av musik eller podcasts. Anslut denna blåtands-högtalare till din mobil eller platta och börja streama.

Som du märker så finns det många bra saker att säga om AWF340. AWF340 kostar 1990 kr här på PriceRunner. Priset är under genomsnittet för kategorin, vilket gör den här högtalaren till ett bra köp. Om denna högtalare har de funktioner du behöver så blir det ett bra köp.