Vi lagrar data om din användning i cookies. Genom fortsatt användning godkänner du detta

Cookiepolicy
Crock Pot Express Slow Cooker 5.7L

Crock Pot Express Slow Cooker 5.7L

Slow cooker, Display, Värmehållning, Timer, Ångbricka, Värmeavskärmande handtag, Non-stick, 5.7L

Från 1 390 kr till 2 295 kr
·

Placering 1 i kategorin Slow Cookers

För dyrt? Få ett meddelande så fort priset går ned.

Acreto

fr.1 799 kr

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

5,0(3 omdömen)
 • 5

  100%

 • 4

  0%

 • 3

  0%

 • 2

  0%

 • 1

  0%

Helt fantastisk

Jag har nyligen köpt den här och hittar nya användningsområden hela tiden. Jag har haft en vanlig Crock Pot sedan de lanserades Sverige. Bytte sedan upp mig till en Crock Pot 2.0 där det fanns massa andra funktioner förutom slow cook. Och har alltid pratat mig varm om den till alla. Med Express finns det ytterligare möjligheter. Framför allt om man snabbt behöver få till en god måltid som smakar lika gott som slökokat, men inte haft möjlighet att sätta på slow cook på morgonen. Det enda jag saknar är mer recept. Samt fler förklaringar och tips i handboken till de olika snabb-funktionerna. Det borde Crock-Pot varit mer generös med. Ett tips är att gå med i Facebook-grupp eller söka på amerikanska recept och "instant pot".

Utmärkt alternativ till Instant Pot

Modern multicooker i Crock-Pot kvalitet. Kan enkelt användas med tusentals recept tillgängliga för Instant Pot nätet. Silikon kommer att lukta som mat, men du kan köpa extra ringar till Instant Pot, som också passar Crock-Pot Express, så att du kan ha en separat ring för t.ex. yoghurt och kaka. Enheten är lätt att använda och ger bra resultat. Håller maten varm i upp till 4 timmar efter att programmet är klart.

E-postanvändare
10 månader sedan

Utmärkt

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Crock Pot Express Slow Cooker 5.7L är 1 390 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 16 jämförda butiker.