Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

4.0

Baserat på 1 omdöme

 • 5

  0%

 • 4

  100%

 • 3

  0%

 • 2

  0%

 • 1

  0%

Fin och användbar för olika uppgifter

Pavilion stationära serien är en utmärkt stationär dator med specifikationer som är användbara. Men jag hävdar att 6000 är gränsen, att betala för denna serie. Såvitt jag (väldigt lite erfarenhet) vet är det bara RAM (upp till 32GB), hårddisk och eventuellt kylare/CPU som man kan uppgradera - allt annat är lager. Nedgången med detta är att PSU: s watt med denna serie är mycket låg, vilket innebär att den inte är tyst och eventuellt dör i framtiden, särskilt eftersom denna specifika modell har 2060 RTX. Grafikkortet är förvånansvärt tystare som HP har förklarat, men för större spel går det lite snabbare. Eftersom min modell bara har 256 GB SSD och i början användes ungefär 70GB redan, tror jag verkligen att man borde köpa en annan SSD för mer utrymme, förutom om man inte spelar mer större spel. Designen för själva lådan är minimalistisk som jag är bra med och den lyser grönt som du självklart kan stänga av. Materialet på lådan är plast/metall/stål och vikten i sig är på 6KG, vilket faktiskt är ledande än majoriteten. Om du inte vill bygga din egen dator och bara driva prebuilts till ett bra pris, tycker jag att den här serien är utmärkt. Allt raseri människor har på prebuilts är onödigt och jag personligen får åtminstone använda den här skrivbordet under 2021-2022 innan jag uppgraderar.

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Håller dator i längden

Hej Lucas6969 Det beror lite på vad du menar med håller i längden. Rent prestandamässigt så ser det ut att vara en bra dator som ska klara de flesta av spelen som finns ute idag. Krävande titlar som Cyberpunk 2077, Red Dead Redemption 2 och Godfall ska fungera enligt sidan pcgamebenchmark.com Hur länge den håller rent fysiskt är svårare att svara på då det dels kan bero på kvalitén på de separata delarna samt dels på hur väl du underhåller den. Dammsuger du t.ex. filtren emellanåt så hjälper det. Med vänliga hälsningar Calle på PriceRunner

Produktinformation

Lägsta pris på HP Pavilion Gaming TG01-1417no är 9 990 kr, vilket är det billigaste priset just nu hos 1 butik.

Jämför alla HP Stationära Datorer

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar. Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.