Vi lagrar data om din användning i cookies. Genom fortsatt användning godkänner du detta

Cookiepolicy
DigiHome 32HW181W

DigiHome 32HW181W

Från DigiHome kommer 32HW181W, en 32 tums LED-TV med upplösningen 1366x768. Smart-TV som är fullspäckad med appar och tjänster som Viaplay, Netflix, SVT Play och hundratals fler via det användarvänliga interfacet.

Pris 2 545 kr
·

Placering 364 i kategorin TV

Pris exkl. frakt
Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

Bli den första att lämna ett omdöme.

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på DigiHome 32HW181W är 2 545 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 1 jämförda butiker.

Här har du en 32-tummare tillverkad av DigiHome med en fin LED-display. En HDMI-ingång för din spelkonsol eller mediaspelare. Du hittar också en USB-portar om du vill spela upp innehåll från externa hårddiskar. En Smart-TV värd epitetet smart. Du kommer åt allt från dina streamingtjänster till spel och sociala medier.

  • 1 USB-port
  • Från 2019
  • 2 HDMI-portar
  • Smart TV
  • Bildförhållande 16:9

32HW181W har en LED-display vilket fortfarande är den mest beprövade och allra mest köpta tekniken på marknaden. Att välja en TV med LED-display har många fördelar. Eftersom tekniken är så cementerad inom TV-industrin är det ett säkert kort. LED-paneler kan också uppnå oerhört vackra naturtrogna färger och en superb ljusstyrka.

Om du har en surroundförstärkare kan du utnyttja TV:ns optiska utgång via en optisk kabel för att få ett riktigt mustigt ljud hemma i soffan som kommer få dig att känna som om du vore mitt inne i filmens handling.

Som du märker så finns det många bra saker att säga om 32HW181W. Det här är en av de allra mest populära TV-apparaterna på PriceRunner för tillfället och har för närvarande ett lägsta pris på 2545 kr. Om vi jämför snittpriser för alla TV-apparater så har den här modellen ett pris som ligger under snittpriset, vilket kanske passar dig med en budget.