Vi lagrar data om din användning i cookies. Genom fortsatt användning godkänner du detta

Cookiepolicy
Electrolux UltraOne EUO9GREEN
Electrolux Logotyp

Electrolux UltraOne EUO9GREEN

Ljudnivån på den här produkten ligger på en normal nivå. Sladden är 9.0 meter lång.

Från 1 689 kr till 3 365 kr
·

Placering 1 i kategorin Golvdammsugare

Liknande produkter

Tester

Här samlar vi tester, guider och produktomdömen så att du kan skapa dig en bild av vad andra tycker om produkten.

4.5/5
Läs hela testet

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

4,4(625 omdömen)
 • 5
  67%
 • 4
  22%
 • 3
  4%
 • 2
  3%
 • 1
  5%
Nivå 2
9 månader sedan
2,0

Överskattad!

Den har en alldeles för kort slang, passar nog bäst till lite kortare människor. Svårstyrd över trösklar och dylikt. Vinkeln på munstyckets handtag gör det bökigt när man ska dammsuga under möbler. Den suger bra och går ganska tyst, sen är den ganska snygg :)

Nivå 4
2 år sedan
5,0

Fremragende

Den bedste støvsuger jeg nogensinde har haft. Utroligt god sugeevne på alle overflader og støjniveauet er imponerende lavt.

Nivå 3
ett år sedan (ändrad)*
1,0

Frygtelig

Jeg købte denne støvsuger, pga. de mange anmeldelser. Har siden fundet ud af, at uanset på hvilken platform jeg giver min negative mening om produktet, så kommer min anmeldelse ikke med, sikkert heller ikke denne gang. Men jeg kan sige det helt kort, UBRUGELIG! Støvsugerens hoved suger sig fast i tæppet, laver en skrabende lyd når man med stor kraft forsøget at trække det hen over tæppet. Det såkaldte ergonomiske håndtag er i vejen, klodset, skarpt og gør at man ikke kan støvsuge på trange pladser, under møbler f.eks. håndtaget er på ingen måde et plus, helt uanvendeligt.

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Electrolux UltraOne EUO9GREEN är 1 689 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 17 jämförda butiker.

Det här kan vara precis den modell av dammsugare som du är ute efter. Som många andra modeller använder den påsar för dammuppsamlingen och den har tillräckligt med effekt i motorn för att klara av det mesta.

 • Motoreffekt på 850 watt
 • God energiklassning A
 • 9.0 meter lång sladd
 • Klassisk design
 • Påsarna rymmer 3.5 liter

Motorn har en bra effekt på 850 watt. Det finns kraftfullare dammsugare på marknaden, men det borde ändå duga bra för de flesta uppgifter. Skulle du vara på jakt efter en energieffektiv dammsugare så kan den här modellen vara värd att överväga, då den har energiklassning A.

Den här produkten låter inte mer än normalt, den är tystare än en vanlig dusch då den har en ljudnivå på 65 dB. Påsen till den här dammsugaren har en normalstor volym och rymmer 3.5 liter, så du behöver inte byta den oftare än normalt.

Sammantaget är Electrolux UltraOne EUO9GREEN en väldigt användbar produkt. Om du prisjämför den här produkten på PriceRunner så ser du att den för tillfället har ett lägsta pris på 1689 kr. Priset är under genomsnittet för kategorin, vilket gör den här dammsugaren till ett bra köp.