Vi använder kakor på PriceRunner

Vi använder kakor för personligt innehåll och annonser samt för analys av vår trafik. Vi delar information om din användning av tjänsten med våra partners inom sociala medier, annonsering och trafikanalys. Dessa kan kombinera denna med information som du delat till dem. Läs mer genom att klicka på "inställningar" eller läs vår Cookie Policy.

Cookiepolicy·
Miele Complete C3 PowerLine

Miele Complete C3 PowerLine

Motorn har en bra effekt på 890 watt. Sladden är 8.5 meter lång.

Från 2 349 kr till 4 549 kr
·

Placering 2 i kategorin Golvdammsugare

Liknande produkter

Tester

Här samlar vi tester, guider och produktomdömen så att du kan skapa dig en bild av vad andra tycker om produkten.

3,0/5
Läs hela testet

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

4,6(3376 omdömen)
 • 5

  79%

 • 4

  12%

 • 3

  3%

 • 2

  2%

 • 1

  3%

Bra sug

Bra dammsugare med bra kvalitetskänsla. Enkel att hantera och bra längd på på sladden. Kanske något högljudd men tycker inte det gör något.

Bra

Har tidigare haft olika Electrolux-dammsugare. Men stört mig på det stora munstycket och bytte därför till Miele. Hittills har jag varit nöjd.

- Utmärkt

Köper alltid miele dammsugare när priset är rimligt eftersom det alltid finns kvalitet som håller:) Det lever fullt ut till förväntningarna och fungerar perfekt.

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Miele Complete C3 PowerLine är 2 349 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 12 jämförda butiker.

I varje hem bör det finnas en dammsugare och Miele Complete C3 PowerLine är det perfekta redskapet för att hålla rent och snyggt. Den har en väldigt klassisk design som gör den lätthanterlig och du kommer säkerligen bli nöjd med hur den presterar.

 • 8.5 meter lång sladd
 • Klassisk design
 • Påsarna rymmer 4.5 liter
 • Energiklassning C
 • Använder dammsugarpåsar

Dammsugare med den här mer klassiska designen har generellt sett högre effekt och bättre sugkraft än till exempel upprättstående modeller. Motorn har en bra effekt på 890 watt. Det finns kraftfullare dammsugare på marknaden, men det borde ändå duga bra för de flesta uppgifter.

Påsen till den här dammsugaren har en normalstor volym och rymmer 4.5 liter, så du behöver inte byta den oftare än normalt. Hanteringen av dammet är ingenting konstigt, då det samlas i vanliga, hederliga dammsugarpåsar som du sedan kan slänga i soporna.

Sammantaget är Miele Complete C3 PowerLine en väldigt användbar produkt. Om du prisjämför den här produkten på PriceRunner så ser du att den för tillfället har ett lägsta pris på 2349 kr. Den har ett bra snittbetyg på 4.61 av 5 och alla dess funktioner gör att den till en premiumprodukt.