Kärcher SE 4002

Grovdammsugare är ett perfekt hjälpmedel för dig som bygger om hemma. Dammet samlas direkt i dammsugarens behållare som enkelt töms efter användning.

Från 2 343 kr till 3 631 kr
·

Placering 2 i kategorin Grovdammsugare

ANNONS

Från Proshop

Kärcher Mattrengörare SE 4002

2 433 kr

TechInn

fr.2 657 kr

Autodude

fr.2 699 kr

För dyrt? Få ett meddelande så fort priset på produkten går ned.

HusOchHemma

fr.3 295 kr

Qprod

fr.3 299 kr

Gameexpo

fr.3 599 kr

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

4.2

Baserat på 640 omdömen

 • 5

  62%

 • 4

  17%

 • 3

  7%

 • 2

  5%

 • 1

  9%

Pump slutar fungera

Varning, har haft 3st SE4002, samliga har gett mig problem och timmar med frustration, det värsta utöver bräcklig kvalitet och ogenomtänkt design är att pumpen alltid lägger av efter 5-10 användningar. En representant för Kärcher i Göteborg gav mig förklaringen efter klagomål till deras huvudkontor i Tyskland. ”Du får vad du betalar för” sa han och berättade att kvaliteten på pumpen i SE4002 inte är samma som hos deras dyrare maskiner som kostar det dubbla. Intorkat tvättmedel gör att pistongen i pumpen fastnar, detta sker väldigt snabbt om man råkar glömma att spola ur maskinen med rent vatten var hans förklaring. Min erfarenhet efter totalt 3 av dessa skräpmaskiner är att pumpen ofta lägger av ändå pga av olika andra anledningar såsom att det lätt kommer in luft i pumphuset, att den är svag och nästan ”bränner” direkt om pumpen skulle pumpa luft, framför allt är den mycket svag vilket båtfolk ofta får uppleva när de vill tvätta tygbeklädda väggar och annat högt upp, resultatet blir att pumpen helt lägger av och blir obrukbar. Så min direkta uppmaning köp inte denna Kärcher SE4002 matt- & klädseltvättmaskin såvida du inte vill köpa dig frustration och problem. Det tråkiga är att Kärcher ens tillåter då här dålig kvalitet med vetskapen att pumpen kommer att krångla och ställa till med problem för 9 av 10 personer efter ett par användningar, då det är ofrånkomligt att maskinen någon gång glöms spolas ur med rent vatten. Äldre Kärcher mattvättar däremot är suveräna i de flesta avseenden, liksom andra märken av mattvättar där man lagt några kronor extra på att pumpen faktiskt skall fungera mer än ett par användningar. Pumparna i både min Kärcher Puzzi Profi 200E & Kärcher Puzzi S har efter över 15 år användande inte lagt av än, utan tvekan så är Kärchers Puzzi maskiner bättre, men pga konstruktionsmiss med luftinsuget på nyare Puzzi maskiner så riskerar vatten att sugas in i sugmotor som efter ett tag resulterar att den rostar/förstörs invändigt, detta hände på 2 av mina Puzzi 8 1/C maskiner efter ett antal användningar och blev mycket dyrt att byta ungefär hälften av vad en ny maskin kostar att köpa.

Utmärkt

Har städat både bilar och tvättat mattor med denna. Otroligt effektiv på att suga upp skit i mattor/textilier. Tyvärr så har min pump för vätskan slutat fungera. Det kan vara handhavandefel som orsakat detta. Men när den fungerade så var den oslagbar!

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Kärcher SE 4002 är 2 343 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 20 jämförda butiker.

Den här modellen av grovdammsugare är ett bra val för dig som bygger om hemma eller behöver en ny dammsugare till byggarbetsplatsen. Med denna dammsugare behöver du inte köpa några engångspåsar utan allt damm samlas i en behållare. Det är bra både för din plånbok och för miljön!

 • Bra sugkraft
 • Motoreffekt på 1400 watt
 • Bra för grovstädning
 • Dammuppsamling i behållare
 • Behållaren rymmer 4.0 liter

En grovdammsugare är perfekt för byggarbetsplatsen eller för grovstädning i garaget. Den är inte lika känslig som en vanlig dammsugare utan passar perfekt för ställen med grövre smuts och skräp. Kärcher SE 4002 har en motoreffekt på 1400 watt, vilket är över medel bland dammsugare.

Sladden har en längd på 7 meter vilket ger dig en hyfsat stor räckvidd utan att du behöver byta uttag. Istället för dammsugarpåsar samlas allt smuts och damm istället i en behållare som du enkelt tar loss och tömmer i soporna vid behov.

För närvarande är det lägsta priset på den här produkten på PriceRunner 2343 kr, men jämför gärna priset mellan olika återförsäljare för att hitta bästa dealen för dig. Den har ett grymt snittbetyg på 4.18 av 5 vilket gör den till ett riktigt bra köp.

Jämför alla Kärcher Grovdammsugare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar.

Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.