Vi använder kakor på PriceRunner

Vi använder kakor för personligt innehåll och annonser samt för analys av vår trafik. Vi delar information om din användning av tjänsten med våra partners inom sociala medier, annonsering och trafikanalys. Våra partners kan kombinera denna data med information som du delat med dem.

Cookiepolicy·
Illustration
1000+ bevakar
Roborock S6 MaxV

Roborock S6 MaxV

Xiaomi Roborock S6 MaxV är en automatisk dammsugare som även kommer utrustad med golvmopp! Kombinera dammsugning med att våttorka för att få det bästa resultatet.

Från 4 999 kr till 8 990 kr
·

Placering 4 i kategorin Robotdammsugare

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

4.9

Baserat på 7 omdömen

 • 5

  86%

 • 4

  14%

 • 3

  0%

 • 2

  0%

 • 1

  0%

Mycket bra

En otroligt prisvärd robotdammsugare som kan se om du glömt strumpor och annat framme och navigerar då runt dem istället för att (som andra robotar) suga upp dem och bli ståendes.

Utmärkt

Fantastisk dammsugare som verkligen gör rent! Är supernöjd.

Utmärkt

Det bästa jag har gjort för mig själv på länge. Det är riktigt bra att du kan titta på appen där den har körts. Appen var lite rapad för att komma till inkopplad, men fungerar nu utan problem.

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Roborock S6 MaxV är 4 999 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 24 jämförda butiker.

Tänk att du kan få ett städat hem utan att röra ett finger. Starta Xiaomi Roborock S6 MaxV med ett knapptryck, och luta dig tillbaka. Städroboten kommer med automatisk laddning och har ett batteri som räcker i 180 minuter.

 • Ljudnivå på 67 decibel
 • Tvättbart filter
 • Laddas automatiskt
 • Moppfunktion
 • Sugeffekt på 2500 watt

Så länge du inte har några extra höga trösklar är det inga problem alls för robotdammsugaren att ta sig över en vanlig tröskel. Den kan städa mattor men fungerar bäst på korthåriga mattor. Dammsugaren fungerar bäst på hårda material, så som parkettgolv eller kaklat golv.

Xiaomi Roborock S6 MaxV kan inte bara hjälpa dig med automatisk dammsugning utan kommer även utrustad med en golvmopp som våttorkar ditt golv. Den kan även dammsuga bort det minsta dammet, tack vare sin sugeffekt på 2500 watt.

En robotdammsugare kan vara en riktigt bra investering om du värdesätter att kunna göra annat med din tid än att städa. Xiaomi Roborock S6 MaxV har fått hela 5.0 i betyg i vårt eget test, vilket gör det till en av de bästa robotdammsugarna enligt PriceRunner. Lägsta priset på Xiaomi Roborock S6 MaxV är just nu 4999 kr!

Jämför alla Roborock Robotdammsugare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar.

Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.