Vi använder kakor på PriceRunner

Vi använder kakor för personligt innehåll och annonser samt för analys av vår trafik. Vi delar information om din användning av tjänsten med våra partners inom sociala medier, annonsering och trafikanalys. Våra partners kan kombinera denna data med information som du delat med dem.

Cookiepolicy·
Illustration
iRobot Roomba S9+
iRobot Logotyp

iRobot Roomba S9+

iRobot Roomba S9+ hjälper dig att hålla rent! Städroboten har en höjd på 90.00 mm, så den kan dammsuga under de flesta sängar och även många soffor.

Från 14 899 kr till 17 495 kr
·

Placering 11 i kategorin Robotdammsugare

Liknande produkter

Tester

Här samlar vi tester, guider och produktomdömen så att du kan skapa dig en bild av vad andra tycker om produkten.

3,5/5
Läs hela testet

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

4.2

Baserat på 290 omdömen

 • 5

  62%

 • 4

  18%

 • 3

  5%

 • 2

  4%

 • 1

  10%

Mycket bra

Otroligt skönt att slippa tömma robotdammsugaren varje dag, det är den stora behållningen med denna. Hade den kostat några tusenlappar mindre hade betyget blivit en femma.

Lång men noggrann dammsugning

Dammsugaren vakuumer mycket noggrann. Den klättrade lätt på Shaggy Chic-mattorna och dörrmatten. Den hade också inga problem med att dammsugas under ett lågt soffbord och Ikea köksskåp. Den föll inte nerför trappan. Applikationen är mycket enkel att använda. Man kan sätta på dammsugaren utan att vara hemma och till och med ställa in ett rengöringsschema. Det är väldigt bekvämt. Efter dammsugning av det hela tömmer dammsugaren skräp i behållaren. Behållaren är lätt att rengöra. Nackdelen är bullrigt arbete, även om jag inte har någon jämförelse med andra dammsugare för mig av denna typ. Jag arbetar hemma och det var svårt att fokusera när den dammsugar. Jag tror att en dammsugare på grund av buller bara kan dammsuga när jag är hemifrån. Då behöver dammsugaren ibland hjälp eftersom den sitter fast någonstans och jag är inte hemma för att hjälpa honom. Att dammsuga 33m2 av vardagsrummet och köket tar cirka 1,5 timmar, vilket är mycket långt. Jag vet inte hur länge det skulle behöva dammsugas 100m2. Jag tycker att dammsugaren är bra för människor som inte arbetar hemma och för människor utan barn. Min tvååriga son är tyvärr rädd för dammsugaren och jag måste sätta på den bara när han inte är hemma. Dammsugaren är väldigt vacker så det bryr mig inte om att stå i vardagsrummet.

Smidig och enkel

Är positivt överraskad över dammsugaren hur effektivt den arbetar och att den kommer åt överallt. Den är lätt att installera och vid problem meddelar den på svenska vad som hänt t.ex om något fastnat eller om den kört fast. Det tar ett tag för den att lära sig hur hemmet ser ut och var den ska dammsuga, men så fort detta är gjort sköter den sig i princip själv. Jättebra med smarta kartor där man själv kan gå in och markera förbjudna zoner där man inte vill att den ska köra. Ett stort plus är att man kan styra den från en mobilapp och att den tömmer sig själv automatiskt i laddcentralen.

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på iRobot Roomba S9+ är 14 899 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 4 jämförda butiker.

Tänk att du kan få ett städat hem utan att röra ett finger. iRobot Roomba S9+ är appstyrd, så allt du behöver göra är att trycka igång den från din mobil. Dammsugaren kommer med automatisk laddning och har ett batteri som räcker i 120 minuter.

 • Fulladdat batteri på 120 minuter
 • Tvättbart filter
 • Ljudnivå på 61 decibel
 • Är appstyrd
 • Höjd på 90.00 millimeter

iRobot Roomba S9+ åker utan problem över vanliga normalhöga trösklar i ditt hem. Den kan städa mattor och fungerar allra bäst på korthåriga mattor. Dammsugaren fungerar bäst på hårda material, så som parkettgolv eller kaklat golv.

Städroboten har en ljudnivå på 61 db, så den stör dig knappt om du är hemma när den dammsuger. Med en höjd på 90 millimeter kan den dammsuga under de flesta sängar och även en del soffor.

En robotdammsugare kan vara en riktigt bra investering om du värdesätter att kunna göra annat med din tid än att städa. iRobot Roomba S9+ har fått hela 4.6 i betyg i vårt eget test, vilket gör det till en av de bästa robotdammsugarna enligt PriceRunner. Lägsta priset på iRobot Roomba S9+ är just nu 14899 kr!

Jämför alla iRobot Robotdammsugare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar.

Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.