Vi lagrar data om din användning i cookies. Genom fortsatt användning godkänner du detta

Cookiepolicy

Xiaomi Roborock S5

Drifttid 150 min

Från 4 199 kr till 9 999 kr
·

Placering 1 i kategorin Robotdammsugare

Pris exkl. frakt

Telegrossen

fr.4 499 kr

myWorld Marketplace

fr.4 874 kr

IT-Gubben

fr.4 889 kr

Phonehem

fr.4 975 kr

Smartodesign

fr.4 999 kr

Tipser

fr.5 190 kr

Elektronikhuset Ljud & Data

fr.5 449 kr

Compliq

fr.5 808 kr

Datia

fr.6 448 kr

Kontors24

fr.7 969 kr
Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

4,8(526 omdömen)
 • 5
  90%
 • 4
  7%
 • 3
  2%
 • 2
  1%
 • 1
  1%
Nivå 3
2 månader sedan
5,0

Prisvärd hjälpreda

Utan en robotdammsugare hade det varit mindre rent hemma nu när vi skaffat hund, fungerar bra på mattor, bra maskin bra köp
Profilbild
Nivå 5
en månad sedan
5,0

Ett toppenköp som håller mitt hem dammfritt!

Min räddare i nöden! Bokstavligt talat! Köpte den här i november då jag lider av en kronisk sjukdom som gör mig väldigt muskelsvag. Klarar inte av att städa mitt hem regelbundet tyvärr. Efter att ha läst flera recensioner föll valet på den här, det blev en vit. Bor i en liten etta på ca 30 kvadratmeter. Kör igång den två gånger i veckan och mitt hem blir varje gång dammfritt! Blir lika förvånad varje gång över hur bra den lyckas suga upp både hår, matrester och annat skräp. Den har även en liten vattenbehålare med en trasa som man fäster under så golvet får en liten enkel svabbning också. Mitt i mitt hem har jag en stor matta, den klarar av den helt galant utan problem. Installationen av dammsugaren var enkelt, koppladet lätt ihop den med min mobil via wifi. Den har aldrig problem med att hitta tillbaka till sin laddningsstation. Har min placerad under diskbänken, där står den väl skyddad och utan att synas. Väldigt nöjd och rekommenderar den stort!
Nivå 2
en månad sedan
5,0

Låt robotorna ta över!

Är så himla nöjd med mitt köp. Tvekade länge pga priset men nu efter ett par användningar ser jag den som en livsinvestering! Den dammsuger otroligt bra och kommer åt jättebra i både hörn och runt stolsben, med sina knappt 10 cm så kommer den under sängen med råke även fast vi har kontinental. Våttorkningen är även den kanon, super att den är är så smart att den inte kör på mattorna. Och om lillasyster inte städat rummet ja då kan man trycka in i appen att den heller inte ska städa där. Vi spar nu in på tiden vi lägger på dammsugning OCH våttorkning och lägger den istället på vår familj. Och visst den kostar strax över 4000kr MEN vad kostar då inte en vanliga tråkig dammsugare och då tiden som man själv får lägga på dammsugningen vad är inte den värd. Tack min man för du övertalade mig och tack Xiamoi!

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Nivå 1
3 månader sedan
Vad är skillnaden mellan Xiaomi - Roborock S50 och andra generationen S5 (Mi 220)?
Nivå 6
3 månader sedan
Det är ingen skillnad. Roborock S5 är själva produkten (ibland även kallad V2 eller andra generationen), sedan finns det olika färger med egna namn, S50 är vit och S55 är svart. Vet att det även funnits bl.a. S51 (Roseguld) och S52 (Inter Milan blå) men jag har aldrig sett dem i Sverige.

Produktinformation

Lägsta pris på Xiaomi Roborock S5 är 4 199 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 22 jämförda butiker.