Vi använder kakor på PriceRunner

Vi använder kakor för personligt innehåll och annonser samt för analys av vår trafik. Vi delar information om din användning av tjänsten med våra partners inom sociala medier, annonsering och trafikanalys. Våra partners kan kombinera denna data med information som du delat med dem.

Cookiepolicy·
Illustration
500+ bevakar
Roborock S6

Roborock S6

Roborock S6 från Xiaomi automatiserar din städning! Robotdammsugaren har en höjd på 93.00 mm, så den kan dammsuga under de flesta sängar och även många soffor.

Från 4 299 kr till 9 367 kr
·

Placering 12 i kategorin Robotdammsugare

ANNONS

Från RobotExperten

Xiaomi RoboRock S6 Robotdammsugare, svart

5 199 kr

Tipser

fr.4 299 kr

För dyrt? Få ett meddelande så fort priset på produkten går ned.

Datagrottan

fr.4 824 kr

GoPOP

fr.5 644 kr

2tech

fr.5 990 kr

Fyndvaruhuset

fr.5 999 kr

Digicom

fr.6 290 kr

Digital Communication Ekshärad

fr.6 290 kr

Elektronikhuset Ljud & Data

fr.6 629 kr

Dexa, National Tape Co AB

fr.7 626 kr

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

4.8

Baserat på 330 omdömen

 • 5

  80%

 • 4

  18%

 • 3

  0%

 • 2

  0%

 • 1

  2%

Ovärderlig medlem i familjen

Detta är min första robotdammsugare så jag har inte så mycket att jämföra med men den är så himla bra. Vet inte vad jag skulle göra utan den? Den åker inte omkring planlöst utan åker runt i rummen i ett optimalt mönster så den gör det snabbt utan att missa något. Resultatet blir alltid ett rent och fint hem. Kör man den ofta så får man heller inget problem med damm i hörnen. Dammtorkningsfunktionen är faktiskt ganska bra den med att köra en gång i veckan för att verkligen få bort mindre partiklar också. De två negativa sakerna jag kan komma på är: 1. Motorn för hjulen låter lite onödigt illa, även om man drar ner på sugkraften så hör man när den åker mer än själva sugmotorn. 2. Appen är lite krånglig, särskilt när det kommer till att dela upp rum. Det finns begränsning på hur många avdelningar man får göra och att finjustera avdelningar är lite omständigt men man behöver ju egentligen bara göra det en gång.

En fantastisk uppfinning!

Jag har första generationen Electrolux ”trilobite” som var en revolution för typ 15 år sen. Det har hänt en del på marknaden sen dess! Trilobiten känns som en leksak jämfört med Roborock. Framförallt är jag imponerad över ljudnivån. Trilobiten går inte att vistas i samma rum som om den kör, men med roborock är det inga problem. Nu är den inställd att dammsuga hela nedervåningen varje natt! Helt sjukt att den kan dammsuga upp så pass mycket ändå när den kör varje dag. (Vi är dock en familj med 3 barn) Vi har haft den över en månad nu och den vanliga dammsugaren har inte tagits fram en enda gång! Helt fantastiskt när man tänker på det! Huset har aldrig varit renare! Moppningsfunktionen har jag provat två ggr och man får se det mer som en dammtorkning av golvet än en riktig moppning. Intorkade fläckar på golvet har den inte en chans att få bort. Men när dammsugningen är så grym så spelar moppningens mediokra resultat ingen roll.

Ett av mina bättre köp!

Otroligt bekvämt! Lätt att hantera både fysiskt och i Appen. Jag blev väldigt medveten om hur snabbt det blir skitit på golvet. Den gör som väntat inget 100% kliniskt rent resultat, MEN den håller en väldigt bra standard övertid!

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Roborock S6 är 4 299 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 27 jämförda butiker.

Tänk att du kan få ett städat hem utan att röra ett finger. Xiaomi Roborock S6 är appstyrd, så allt du behöver göra är att trycka igång den från din mobil. Roborock S6 har en batteritid på 150 minuter och därefter laddas den automatiskt i sin dockningsstation.

 • Höjd på 93.00 millimeter
 • Ljudnivå på 58 decibel
 • 150 minuters batteritid
 • Är appstyrd
 • Sugeffekt på 2000 watt

Roborock S6 är en dammsugare som kan åka över normalhöga trösklar, så du behöver inte fundera på att behöva flytta den mellan olika rum. Dammsugaren kan städa mattor men fungerar bäst på korthåriga mattor. Om du en långhårig matta kan du behöva komplettera med en manuell dammsugare för att göra mattan ordentligt ren.

Den kan även dammsuga bort det minsta dammet, tack vare sin sugeffekt på 2000 watt. Detta är en tyst robotdammsugare som har en ljudnivå på endast 58 decibel.

Med en robotdammsugare behöver du inte avsätta tid för att hinna dammsuga. Xiaomi Roborock S6 har fått hela 5.0 i betyg i vårt eget test, vilket gör det till en av de bästa robotdammsugarna enligt PriceRunner. Lägsta priset på Xiaomi Roborock S6 är just nu 4299 kr!

Jämför alla Roborock Robotdammsugare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar.

Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.