Samsung RF24R7201SR Rostfritt Stål

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

4.6

Baserat på 77 omdömen

 • 5

  78%

 • 4

  12%

 • 3

  4%

 • 2

  3%

 • 1

  4%

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Samsung RF24R7201SR Rostfritt Stål är 25 990 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 7 jämförda butiker.

Vill du ha en enhetlig känsla i köket bör du ha en integrerad kylfrys som den här RF24R7201SR från Samsung. Denna kylfrys kan alltså byggas in och kläs med paneler för att matcha köksluckor och övrig köksinredning. Då kylen har en volym på 378 liter kommer det finnas gott om plats för minst tre personer. På bredden är hela enheten uppmätt till 91 centimeter.

 • Kylen har 5 lådor och hyllor
 • Klimatklassad enligt N, ST, T, SN
 • Kylfrysen har en vikt på 146 kg
 • Konstruktion med fransk dörr
 • Uppmätt ljudnivå till 40 decibel

Kylen har en ganska stor kapacitet med en volym på 378 liter. Det får vi klassa som ganska rymligt. En genomsnittlig person brukar behöva cirka 100 liter utrymme så den här modellen kan vara lämplig för ett hushåll på minst tre personer. Men naturligtvis går det bra att fylla upp alla 378 liter helt på egen hand också.

Frysen har en volym på 123 liter och det får vi räkna som ganska rymligt. Du kommer ha gott om plats för bröd, matlådor, is, glass och vad du än vill ha. Troligen är den tillräckligt stor för att du ska kunna glömma bort de matlådor och rester du en dag valde att frysa in.

För att lyxa till din vardag bör du skaffa en kylfrys med vattendispenser direkt i dörren. Det är inte mycket som slår känslan av att kunna ta ett glas, trycka det mot kylskåpsdörren och direkt bli serverad iskallt vatten.

Som du förstår så är Samsung RF24R7201SR en väldigt trevlig kylfrys med många bra egenskaper och finesser. Du kan prisjämföra den här kylfrysen här på PriceRunner och för närvarande är det lägsta priset 25990 kr. Om man jämför modellens pris mot resten av katerogrin så är den dyrare än de flesta andra, men med tanke på egenskaperna får du en premiumprodukt.

Jämför alla Samsung Kylfrysar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar.

Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.