Rea -20%
Samsung RL41R7867SR Rostfritt Stål

Samsung RL41R7867SR Rostfritt Stål

Denna fristående Samsung-kylfrys har frysen underst och kylen ovanpå. Kylskåpet har en bra volym på 276 liter. På den här modellen är dörrarna högerhängda.

Pris 8 995 kr
·

Placering 431 i Kylfrysar

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Samsung RL41R7867SR Rostfritt Stål är 8 995 kr, vilket är det billigaste priset just nu hos 1 butik.

Den här fristående kylfrysen RL41R7867SR från Samsung kan vara perfekt för dig som behöver både kylskåp och frys men har begränsat med yta. Den är av det klassiska slaget, det vill säga med kylen monterad ovanpå frysen. Brukar du frysa in mycket matvaror kommer den här passa bra då frysen har en kapactitet på 130 liter. På bredden är hela enheten uppmätt till 60 centimeter.

  • Temperatur och indikationer visas på en display
  • 276 liter förvaringsvolym i kylskåpet
  • Varnar om temperaturen inte står rätt till
  • Energiförbrukning på 288 kWh per år
  • Belysning via LED-lampor

Frysen frostas av automatiskt, skönt nog. Du behöver alltså aldrig mer vänta på att vädret är kallt nog för att du ska kunna tömma frysen och sedan låta den stå och rinna av i flera timmar. Framtiden är här och den heter automatisk avfrostning.

Rekommenderas för hushåll på två till tre personer då kylen har en kapacitet på 276 liter. En tumregel många brukar gå efter när det kommer till kapacitet för kylar är att man behöver ungefär 100 liter per person för att få plats med sina varor.

I kylskåpet hittar du 3 hyllor och lådor att förvara dina varor i. Några av hyllorna är gjorda i glas så att alla hyllplan blir upplysta och lätta att se. Blir det spill och kladd är det väldigt lätt att plocka ner hyllan och torka av.

Ovan nämnda egenskaper är bara några av fördelarna med Samsung RL41R7867SR. Om du prisjämför den här kylfrysen på PriceRunner ser du att det lägsta priset för närvarande är 8995 kr. Det är också en av de allra mest populära modellerna. Om man jämför kylfrysen pris mot resten av katerogrin så är den något dyrare än de flesta andra, men med tanke på egenskaperna får du en premiumprodukt.

Jämför alla Samsung Kylfrysar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar.

Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.