Trendande
Miele KFN 29162 D Rostfritt Stål

Det här är en fristående kylfrys som har energiklassen A++. Totalt rymmer den här kombinerade kylen och frysen 338 liter och den har högerhängda dörrar.

Jämför pris från 11 790 kr till 13 290 kr
·

Placering 333 i Kylfrysar

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

4.9

Baserat på 8 omdömen

 • 5

  88%

 • 4

  13%

 • 3

  0%

 • 2

  0%

 • 1

  0%

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Miele KFN 29162 D Rostfritt Stål är 11 790 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 2 jämförda butiker.

Om du inte är i behov av en fullstor kyl och frys som tar för mycket plats i köket kan den här vara för dig. Det här är ett fristående kombinerat kyl- och frysskåp från Miele som sparar dig yta men ändå gör jobbet. Den har kylen monterad ovanpå frysen, vilket är den vanligaste typen. Kylen har en ganska stor kapacitet med en volym på 243 liter och är lagom för två till tre personer. Med denna modell får du goda miljö- och ekonomivänliga egenskaper då den är energiklassad A++.

 • Antibakteriellt skydd
 • Förbrukar 250 kWh per år
 • Kylfrysen har en vikt på 69 kg
 • Varnar om temperaturen inte står rätt till
 • Ljudnivå på 42 decibel

Innan du drar på dig spenderarbyxorna bör du ta reda på om den här modellen kommer att få plats i ditt kök. Se till att mäta ordentligt, både en och två gånger. Miele KFN29162D har mätts upp till 201 cm hög, 60 cm bred och 66 cm djup.

Rekommenderas för hushåll på två personer då kylen har en kapacitet på 243 liter. En tumregel många brukar gå efter när det kommer till kapacitet för kylar är att man behöver ungefär 100 liter per person för att få plats med sina varor.

Hos äldre frysar är igenfrostning ett vanligt och tråkigt problem. Vem har tid eller ork att ta en hel dag i anspråk till att frosta av en frys? Med den här modellen slipper du allt sånt då den praktiskt nog har automatisk avfrostning.

Som du märker så finns mycket bra att säga om Miele KFN29162D. I kategorin kylfrysar är det här för närvarande en topprankad produkt på PriceRunner och just nu kostar KFN29162D 11790 kr. Priset är över genomsnittet för kategorin, vilket i kombination med alla funktioner och material gör den här modellen till en premiumprodukt.

Jämför alla Miele Kylfrysar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar.

Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.