Gorenje NRK612ORAW Vit

Gorenje NRK612ORAW Vit

Det här är en fristående kylfrys med kylen över frysen. Volymen på frysen ligger på 85 liter och glashyllorna gör att kylen känns luftigare.

Jämför pris från 14 531 kr till 14 556 kr

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Gorenje NRK612ORAW Vit är 14 531 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 2 jämförda butiker.

Den här fristående kylfrysen NRK612ORAW från Gorenje kan vara perfekt för dig som behöver både kylskåp och frys men har begränsat med yta. Den är av det klassiska slaget, det vill säga med kylen monterad ovanpå frysen. På bredden är hela enheten uppmätt till 60 centimeter. Frysen är stor nog för att täcka de allra flesta och nödvändigaste behov med sin kapacitet på 85 liter.

  • Kylen är över frysen
  • Kylfrysen har en vikt på 87 kg
  • Temperatur och indikationer visas på en display
  • Kylen har 6 lådor och hyllor
  • Kylfrys från Gorenje

Med sin snabbfrysningsfunktion kan du vara säker på att din mat nästan håller sig lika fräsch vid upptining som när du först frös in den. När man snabbfryser mat bildas det inte lika mycket iskristaller som vid vanlig infrysning, därför står sig maten bättre och fräschare efter upptining.

Innan du lägger dina hårt förvärvade slantar på en ny kylfrys bör du se till att den får plats. Att behöva skicka tillbaka en så stor pjäs eller att tvingas bygga om för att den inte passar kan medföra en hel del huvudvärk. Just den här modellen är 185 cm hög, 60 cm bred och 64 cm djup.

Kylen har en volym på 222 liter vilket får räknas som ganska stort. Det finns en tumregel kring kapacitet på kylskåp och det är att man helst ska ha 100 liter per person. Därför kan vi säga att den här skulle vara lämplig för ett hushåll på två personer.

Som du förstår så är Gorenje NRK612ORAW en mycket praktisk kombinerad kyl- och frys med mycket praktiska egenskaper. Om du prisjämför den här modellen på PriceRunner så ser du att den just nu har ett lägsta pris på 14531 kr. Om vi jämför priset för den här produkten mot resten av kategorin så ligger det under genomsittet, vilket gör NRK612ORAW till ett bra köp.

Jämför alla Gorenje Kylfrysar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar.

Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.