LG GSL471ICEZ Grå
LG Logotyp

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

4.3

Baserat på 9 omdömen

 • 5

  67%

 • 4

  11%

 • 3

  11%

 • 2

  11%

 • 1

  0%

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på LG GSL471ICEZ Grå är 13 990 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 2 jämförda butiker.

Här har du en kylfrys i side-by-side konstruktion från LG. Side-by-side innebär att kylen och frysen är jämsides varandra och kan passa bra för dig som ofta storhandlar och behöver lite extra utrymme. Vill du vara lite skonsam mot miljö och plånbok har den här modellen energiklassmärkning A++. Lagom för ett hushåll med minst tre personer då kylen har en kapacitet på 405 liter.

 • Kylfrys från LG
 • Frysens dörr har 2 hyllor och fack
 • Antibakteriellt skydd
 • Snabbfrysfunktion för snabbt kyld dryck
 • Kallt vatten direkt i dörren

Kylen har en volym på 405 liter vilket får räknas som väldigt stort. Det finns en tumregel kring kapacitet på kylskåp och det är att man helst ska ha 100 liter per person. Därför kan vi säga att den här skulle vara lämplig för en hel familj.

För att lyxa till din vardag bör du skaffa en kylfrys med vattendispenser direkt i dörren. Det är inte mycket som slår känslan av att kunna ta ett glas, trycka det mot kylskåpsdörren och direkt bli serverad iskallt vatten.

Just den här kylfrysen har fått energiklassen A++ och förbrukar ungefär 376 kWh per år. För att hålla nere på kostnader och energiförbrukning finns det en del enkla tips och knep att använda sig av. För att kylen ska slippa göra allt arbete som kostar både energi och pengar i onödan är det bra om du låter maten svalna ordentligt innan du stoppar in den i kylen.

Sammantaget är GSL471ICEZ från LG en väldigt trevlig kylfrys med bra egenskaper. För tillfället är det lägsta priset på den här produkten på PriceRunner 13990 kr, men jämför gärna priset mellan olika återförsäljare för att hitta bästa dealen för dig. Om man jämför kylfrysen pris med resten av kategorin så är den något dyrare än de flesta andra, men med tanke på alla funktioner och material får du en premiumprodukt.

Jämför alla LG Kylfrysar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar.

Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.