Bosch KGE49VI4B Rostfritt Stål
Bosch Logotyp

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

4.5

Baserat på 6 omdömen

 • 5

  83%

 • 4

  0%

 • 3

  0%

 • 2

  17%

 • 1

  0%

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Bosch KGE49VI4B Rostfritt Stål är 11 592 kr, vilket är det billigaste priset just nu hos 1 butik.

Den här fristående kylfrysen KGE49VI4B från Bosch kan vara perfekt för dig som behöver både kylskåp och frys men har begränsat med yta. Den är av det klassiska slaget, det vill säga med kylen monterad ovanpå frysen. Kylen har en volym på 302 liter vilket, får räknas som väldigt stort och är lagom för minst tre personer. Den är energiklassad A+++ så i längden kommer den vara skonsam mot både miljö och plånbok.

 • Energiförbrukning på 190 kWh per år
 • Varnar om dörren inte stängs
 • Frysen har 3 förvaringsutrymmen
 • Varnar om temperaturen inte står rätt till
 • Snabbfrysfunktion för snabbt kyld dryck

I kylskåpet hittar du 6 hyllor och lådor att förvara dina varor i. Några av hyllorna är gjorda i glas så att alla hyllplan blir upplysta och lätta att se. Blir det spill och kladd är det väldigt lätt att plocka ner hyllan och torka av.

Hos äldre frysar är igenfrostning ett vanligt och tråkigt problem. Vem har tid eller ork att ta en hel dag i anspråk till att frosta av en frys? Med den här modellen slipper du allt sånt då den praktiskt nog har automatisk avfrostning.

Kylen har en volym på 302 liter vilket får räknas som väldigt stort. Det finns en tumregel kring kapacitet på kylskåp och det är att man helst ska ha 100 liter per person. Därför kan vi säga att den här skulle vara lämplig för ett hushåll på minst tre personer.

För att sammanfatta så finns det många bra egenskaper hos Bosch KGE49VI4B. Om du prisjämför den här modellen på PriceRunner så ser du att den just nu har ett lägsta pris på 11592 kr. Om vi jämför priset för den här kylfrysen mot resten av kategorin så är det lägre än genomsittet, vilket gör KGE49VI4B till ett bra köp.

Jämför alla Bosch Kylfrysar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar.

Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.