Vi lagrar data om din användning i cookies. Genom fortsatt användning godkänner du detta

Cookiepolicy
Bosch KGE49VI4B Rostfritt Stål
Bosch Logotyp

Bosch KGE49VI4B Rostfritt Stål

En fristående kylfrys från Bosch där kylen ligger ovanpå frysen. Kyldelen i den här kombinerade kylen och frysen rymmer 302 liter och den här modellen har högerhängda, omhängbara dörrar.

Från 8 455 kr till 11 262 kr
Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

Bli den första att lämna ett omdöme.

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Bosch KGE49VI4B Rostfritt Stål är 8 455 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 4 jämförda butiker.

Den här fristående kylfrysen KGE49VI4B från Bosch kan vara perfekt för dig som behöver både kylskåp och frys men har begränsat med yta. Den är av det klassiska slaget, det vill säga med kylen monterad ovanpå frysen. Kylen har en volym på 302 liter vilket, får räknas som väldigt stort och är lagom för minst tre personer. Den är energiklassad A+++ så i längden kommer den vara skonsam mot både miljö och plånbok.

  • Energiförbrukning på 190 kWh per år
  • Varnar om dörren inte stängs
  • Frysen har 3 förvaringsutrymmen
  • Varnar om temperaturen inte står rätt till
  • Snabbfrysfunktion för snabbt kyld dryck

I kylskåpet hittar du 6 hyllor och lådor att förvara dina varor i. Några av hyllorna är gjorda i glas så att alla hyllplan blir upplysta och lätta att se. Blir det spill och kladd är det väldigt lätt att plocka ner hyllan och torka av.

Hos äldre frysar är igenfrostning ett vanligt och tråkigt problem. Vem har tid eller ork att ta en hel dag i anspråk till att frosta av en frys? Med den här modellen slipper du allt sånt då den praktiskt nog har automatisk avfrostning.

Kylen har en volym på 302 liter vilket får räknas som väldigt stort. Det finns en tumregel kring kapacitet på kylskåp och det är att man helst ska ha 100 liter per person. Därför kan vi säga att den här skulle vara lämplig för ett hushåll på minst tre personer.

För att sammanfatta så finns det många bra egenskaper hos Bosch KGE49VI4B. Om du prisjämför den här modellen på PriceRunner så ser du att den just nu har ett lägsta pris på 8455 kr. Om vi jämför priset för den här kylfrysen mot resten av kategorin så är det lägre än genomsittet, vilket gör KGE49VI4B till ett bra köp.