Vi lagrar data om din användning i cookies. Genom fortsatt användning godkänner du detta

Cookiepolicy
Bosch KGE49VW4A Vit
Bosch Logotyp

Bosch KGE49VW4A Vit

Det här är en fristående kylfrys som är oerhört energieffektiv. Kyl-/fryskombin är 70,0 cm bred och dörrarna är högerhängda, men omhängbara.

Från 7 019 kr till 11 603 kr
·

Placering 132 i kategorin Fristående kylfrysar

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

Bli den första att lämna ett omdöme.

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Bosch KGE49VW4A Vit är 7 019 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 5 jämförda butiker.

Den här fristående kylfrysen KGE49VW4A från Bosch kan vara perfekt för dig som behöver både kylskåp och frys men har begränsat med yta. Den är av det klassiska slaget, det vill säga med kylen monterad ovanpå frysen. Då kylen har en volym på 302 liter kommer det finnas gott om plats för minst tre personer. På bredden är hela enheten uppmätt till 70 centimeter.

  • Temperatur och indikationer visas på en display
  • Snabbfrysningsfunktion
  • Varnar om temperaturen behöver justeras
  • Utrustad med glashyllor
  • Omhängbara dörrar

Kylen har en ganska stor kapacitet med en volym på 302 liter. Det får vi klassa som ganska rymligt. En genomsnittlig person brukar behöva cirka 100 liter utrymme så den här modellen kan vara lämplig för ett hushåll på minst tre personer. Men naturligtvis går det bra att fylla upp alla 302 liter helt på egen hand också.

Med sin snabbfrysningsfunktion kan du vara säker på att din mat nästan håller sig lika fräsch vid upptining som när du först frös in den. När man snabbfryser mat bildas det inte lika mycket iskristaller som vid vanlig infrysning, därför står sig maten bättre och fräschare efter upptining.

Bosch KGE49VW4A ger ifrån sig ett ljud som har uppmätts till 38 dB. För var tioende decibel som höjs blir ljudet tio gånger starkare. För referens så brukar en normal samtalston ligga på ungefär 60 dB och en dammsugare runt 80 dB.

Som du förstår så är Bosch KGE49VW4A en mycket praktisk kylfrys med många bra finesser och egenskaper. I kategorin kylfrysar är det här i dagsläget en topprankad modell på PriceRunner och för tillfället kostar KGE49VW4A 7019 kr. Priset är lägre än genomsnittet för kategorin, vilket gör den här produkten till ett bra köp.