Vi lagrar data om din användning i cookies. Genom fortsatt användning godkänner du detta

Cookiepolicy
Smeg FAB32LCR3 Creme

Smeg FAB32LCR3 Creme

Du har här en fristående kylfrys som spar på både miljö och plånbok. Frysdelen i den här kombinerade kylen och frysen rymmer 97 liter och på den här modellen är dörrarna vänsterhängda.

Från 18 495 kr till 21 995 kr
·

Placering 94 i kategorin Fristående kylfrysar

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

4,5(15 omdömen)
 • 5

  80%

 • 4

  7%

 • 3

  7%

 • 2

  0%

 • 1

  7%

Illustration - Inga omdömen
Bli den första att lämna ett omdöme.

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Smeg FAB32LCR3 Creme är 18 495 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 6 jämförda butiker.

Det här är en fristående kylfrys från Smeg. Behöver du inte en fullstor frys eller kylskåp är det här ett mycket bra alternativ. Den här modellen är av den vanligaste typen med kylen monterad ovanpå frysen. Frysen är stor nog för att täcka de allra flesta och nödvändigaste behov med sin kapacitet på 97 liter. Då den är av högsta energiklass kommer du spara in på både miljö och plånbok.

 • Kylen är över frysen
 • Temperatur och indikationer visas på en display
 • Kylfrysen har en vikt på 96 kg
 • Utrustad med glashyllor
 • Dörren öppnas åt vänster

Frysen har en ganska genomsnittlig kapacitet med en volym på 97 liter. Det kommer räcka gott och väl för de allra flesta som brukar förvara vanliga bruksvaror som bröd, kött, grönsaker och matlådor.

Vad gäller energiförbrukning konsumerar den här kylfrysen 178 kWh per år och har fått den EU-reglerade energiklassificeringen A+++. För att ha en så låg energiförbrukning som möjligt finns det en del tips och tricks. Bland annat är det bra att hålla en konstant temperatur, då håller sig maten fräsch och kylfrysen behöver inte jobba lika mycket.

Om olyckan är framme och strömmen går behöver du inte drabbas av akut panik. Den här kylfrysen klarar nämligen av att behålla kylan i 40 timmar, förutsatt att du inte öppnar och stänger den allt för mycket.

För att sammanfatta så finns det många bra egenskaper hos Smeg FAB32LCR3. Det här är en av de allra mest populära och eftersökta modellerna på PriceRunner för tillfället och har för närvarande ett lägsta pris på 18495 kr. Om man jämför kylfrysen pris med resten av kategorin så är den dyrare än de flesta andra, men med tanke på egenskaperna får du en premiumprodukt.