Vi lagrar data om din användning i cookies. Genom fortsatt användning godkänner du detta

Cookiepolicy
Samsung RS54N3003SA/EE Grafit

Samsung RS54N3003SA/EE Grafit

Denna fristående kylfrys har bra energieffektivitet. Frysen har en bra volym på 179 liter. Du blir påmind ifall du glömmer stänga dörren.

Från 9 690 kr till 12 499 kr
·

Placering 13 i kategorin Fristående kylfrysar

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

Bli den första att lämna ett omdöme.

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Samsung RS54N3003SA/EE Grafit är 9 690 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 8 jämförda butiker.

Samsung levererar här sin RS54N3003SA/EE som är en kylfrys med så kallad side-by-side konstruktion, vilket innebär att kylen och frysen är monterade lodrätt bredvid varandra. Den här typen är väldigt populär på andra sidan atlanten men blir allt mer förekommande även här hemma. En energieffektiv maskin som har blivit energiklassad till A+. I frysen har du en volym på 179 liter, vilket kommer räcka gott och väl för att täcka alla dina behov.

  • Håller kylan i 8 timmar efter strömavbrott
  • Inbyggd belysning i kylen
  • Frysens förvaringsvolym är 179 liter
  • Belysning via LED-lampor
  • Kylens dörr har 4 förvaringsutrymmen

I kylskåpet hittar du 7 hyllor och lådor att förvara dina varor i. Några av hyllorna är gjorda i glas så att alla hyllplan blir upplysta och lätta att se. Blir det spill och kladd är det väldigt lätt att plocka ner hyllan och torka av.

Kylen har en inbyggd belsyning så att du lätt att kan hitta alla pålägg du söker när du smyger upp på natten för att bre dig en nattmacka.

Rekommenderas för hushåll med minst tre personer då kylen har en kapacitet på 356 liter. En tumregel många brukar gå efter när det kommer till kapacitet för kylar är att man behöver ungefär 100 liter per person för att få plats med sina varor.

Sammantaget är RS54N3003SA/EE från Samsung en mycket praktisk kylfrys med bra egenskaper. I kategorin kylfrysar är det här i dagsläget en av de allra mest populära modellerna på PriceRunner och just nu kostar RS54N3003SA/EE 9690 kr. Om vi jämför priset för den här produkten mot resten av kategorin så ligger det under genomsittet, vilket gör RS54N3003SA/EE till ett bra köp.