Smeg FAB32LPB3 Blå

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

5.0

Baserat på 11 omdömen

 • 5

  100%

 • 4

  0%

 • 3

  0%

 • 2

  0%

 • 1

  0%

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Smeg FAB32LPB3 Blå är 15 995 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 2 jämförda butiker.

Här är en kombinerad kyl och frys från Smeg som kommer att täcka alla dina behov. Den är fristående och i klassiskt utförande, det vill säga med kylen ovanpå frysen. Med en kylfrys sparar du plats jämfört med två fullstora skåp, samtidigt som du har gott om utrymme för alla dina matvaror. Kylen har en volym på 234 liter, vilket får räknas som ganska stort. Den är energiklassad A+++ så i längden kommer den vara skonsam mot både miljö och plånbok.

 • Varnar om dörren är öppen för länge
 • Displayen visar temperatur och övriga indikationer
 • Dörren öppnas åt vänster
 • Kylens förvaringsvolym ligger på 234 liter
 • Inbyggd kylbelysning

Fiffigt nog har den här kylfrysen ett dynamiskt kylningssystem. Ett dynamiskt kylningssystem hjälper till med att hålla en jämn temperatur i hela kylskåpet så att dina varor mår bra och håller sig fräscha på vilken hylla du än lägger dom.

Hos äldre frysar är igenfrostning ett vanligt och tråkigt problem. Vem har tid eller ork att ta en hel dag i anspråk till att frosta av en frys? Med den här modellen slipper du allt sånt då den praktiskt nog har automatisk avfrostning.

I frysen kommer du ha gått om plats att förvara det allra mest nödvändiga som bröd, matlådor och andra råvaror. Den har en kapacitet på 97 liter, vilket är ganska genomsnittligt för kylfrysar.

Sammantaget är FAB32LPB3 från Smeg en väldigt trevlig kylfrys med bra finesser och egenskaper. I kategorin kylfrysar är det här i dagsläget en av de allra mest populära och eftersökta kylfrysarna på PriceRunner och just nu kostar FAB32LPB3 15995 kr. Priset är över genomsnittet för kategorin, vilket i kombination med alla funktioner och material gör den här kylfrysen till en premiumprodukt.

Jämför alla Smeg Kylfrysar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar.

Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.