Vi lagrar data om din användning i cookies. Genom fortsatt användning godkänner du detta

Cookiepolicy
Gorenje RK4171ANX Grå

Gorenje RK4171ANX Grå

Du har här en fristående kylfrys med kylen över frysen. Volymen på kylen ligger på 205 liter och den här modellen har omhängbara dörrar.

Från 4 779 kr till 6 501 kr

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Gorenje RK4171ANX Grå är 4 779 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 13 jämförda butiker.

Den här fristående kylfrysen RK4171ANX från Gorenje kan vara perfekt för dig som behöver både kylskåp och frys men har begränsat med yta. Den är av det klassiska slaget, det vill säga med kylen monterad ovanpå frysen. Med en kapacitet i kylen på 205 liter är den lämplig för hushåll med två till tre personer. På bredden är hela enheten uppmätt till 55 centimeter.

  • Kylen har 5 lådor och hyllor
  • 55 cm bred
  • Ljudnivå på 42 decibel
  • Belysning via LED-lampor
  • Hyllor av glas

Innan du lägger dina hårt förvärvade slantar på en ny kylfrys bör du se till att den får plats. Att behöva skicka tillbaka en så stor pjäs eller att tvingas bygga om för att den inte passar kan medföra en hel del huvudvärk. Just den här modellen är 176 cm hög, 55 cm bred och 58 cm djup.

Om olyckan är framme och strömmen går behöver du inte drabbas av akut panik. Den här kylfrysen klarar nämligen av att behålla kylan i 15 timmar, förutsatt att du inte öppnar och stänger den allt för mycket.

Frysen har en ganska genomsnittlig kapacitet med en volym på 68 liter. Det kommer räcka gott och väl för de allra flesta som brukar förvara vanliga bruksvaror som bröd, kött, grönsaker och matlådor.

Ovan nämnda egenskaper är bara några av fördelarna med Gorenje RK4171ANX. I kategorin kylfrysar är det här i dagsläget en av de allra mest populära och eftersökta modellerna på PriceRunner och just nu är det lägsta priset 4779 kr. Priset ligger under genomsnittet för kategorin, vilket gör den här modellen till ett bra köp.