Trendande
Smeg FAB32LRD3 Röd

Smeg FAB32LRD3 Röd

Det här är en fristående kylfrys som har bästa möjliga energiklassning. Kyldelen i den här kombinerade kylen och frysen rymmer 234 liter och på den här modellen är dörrarna vänsterhängda.

Pris 19 695 kr
·

Placering 585 i Kylfrysar

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Smeg FAB32LRD3 Röd är 19 695 kr, vilket är det billigaste priset just nu hos 1 butik.

Den här fristående kylfrysen FAB32LRD3 från Smeg kan vara perfekt för dig som behöver både kylskåp och frys men har begränsat med yta. Den är av det klassiska slaget, det vill säga med kylen monterad ovanpå frysen. Den är energiklassad A+++ så i längden kommer den vara skonsam mot både miljö och plånbok. Kylen har en volym på 234 liter, vilket får räknas som ganska stort.

  • Automatisk avfrostning
  • Belysning av energisnåla LED-lampor
  • 198 cm hög
  • Fristående kylfrys
  • Hyllor av glas

Kylen har en inbyggd belsyning så att du lätt att kan hitta alla pålägg du söker när du smyger upp på natten för att bre dig en nattmacka.

Fiffigt nog har den här kylfrysen ett dynamiskt kylningssystem. Ett dynamiskt kylningssystem hjälper till med att hålla en jämn temperatur i hela kylskåpet så att dina varor mår bra och håller sig fräscha på vilken hylla du än lägger dom.

Om du är ljudkänslig kan vi berätta att den här kylfrysen har uppmätts att låta upp till 37 decibel. För referens så brukar en normal samtalston mätas upp till 60 decibel och en genomsnittlig dammsugare ca 80 decibel. För att ge ytterligare en fingervisning så blir ljudet tio gånger högre för var tionde decibel.

Som du märker så finns mycket bra att säga om Smeg FAB32LRD3. Det här är en av de allra mest populära kylfrysarna på PriceRunner för tillfället och har i dagsläget ett lägsta pris på 19695 kr. Priset är över genomsnittet för kategorin, vilket i kombination med alla funktioner och material gör den här kylfrysen till en premiumprodukt.

Jämför alla Smeg Kylfrysar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar.

Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.