Gorenje RK4171ANW Vit

Gorenje RK4171ANW Vit

Det här är en fristående kylfrys med kylen över frysen. Volymen på kylen ligger på 205 liter. Inbyggd LED-belysning i kylen är praktiskt.

Jämför pris från 4 290 kr till 6 380 kr

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Gorenje RK4171ANW Vit är 4 290 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 2 jämförda butiker.

Här är en kombinerad kyl och frys från Gorenje som kommer att täcka alla dina behov. Den är fristående och i klassiskt utförande, det vill säga med kylen ovanpå frysen. Med en kylfrys sparar du plats jämfört med två fullstora skåp, samtidigt som du har gott om utrymme för alla dina matvaror. Frysen är stor nog för att täcka de allra flesta och nödvändigaste behov med sin kapacitet på 68 liter. På bredden är hela enheten uppmätt till 55 centimeter.

  • Belysning av energisnåla LED-lampor
  • Tillverkad av Gorenje
  • Hyllor av glas
  • Hela enheten har en vikt på 50 kg
  • 58 cm djup

Vad gäller energiförbrukning konsumerar den här kylfrysen 265 kWh per år och har fått den EU-reglerade energiklassificeringen A+. För att ha en så låg energiförbrukning som möjligt finns det en del tips och tricks. Bland annat är det bra att hålla en konstant temperatur, då håller sig maten fräsch och kylfrysen behöver inte jobba lika mycket.

Skulle olyckan vara framme och du får strömavbrott kan du ta ett djupt andetag och pusta ut innan du oroar dig över att all mat i frysen förstörs. Den här modellen klarar nämligen av att behålla temperaturen i upp till 15 timmar.

Frysen har en ganska genomsnittlig kapacitet med en volym på 68 liter. Det kommer räcka gott och väl för de allra flesta som brukar förvara vanliga bruksvaror som bröd, kött, grönsaker och matlådor.

Sammantaget är RK4171ANW från Gorenje en riktigt bra kombinerad kyl- och frys med bra finesser och egenskaper. I kategorin kylfrysar är det här för närvarande en av de allra mest populära modellerna på PriceRunner och för tillfället kostar RK4171ANW 4290 kr. Priset är lägre än genomsnittet för kategorin, vilket gör den här kylfrysen till ett bra köp.

Jämför alla Gorenje Kylfrysar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar.

Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.