Siemens KG49E2I4A Rostfritt Stål

Siemens KG49E2I4A Rostfritt Stål

Du har här en fristående kylfrys där frysen är underst och kylen ovanpå. Totalt rymmer den här kylfrysen 413 liter. De högerhängda dörrarna går att hänga om.

Pris 8 278 kr
·

Placering 342 i Kylfrysar

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Siemens KG49E2I4A Rostfritt Stål är 8 278 kr, vilket är det billigaste priset just nu hos 1 butik.

Det här är en fristående kylfrys från Siemens. Behöver du inte en fullstor frys eller kylskåp är det här ett mycket bra alternativ. Den här modellen är av den vanligaste typen med kylen monterad ovanpå frysen. Då kylen har en volym på 302 liter kommer det finnas gott om plats för minst tre personer. På bredden är hela enheten uppmätt till 70 centimeter.

  • 201 cm hög
  • Ljudnivå på 38 decibel
  • Kylfrysen har en vikt på 86 kg
  • Kylreserv på 44 timmar ifall strömmen skulle gå
  • Fristående kylfrys

Siemens KG49E2I4A ger ifrån sig ett ljud som har uppmätts till 38 dB. För var tioende decibel som höjs blir ljudet tio gånger starkare. För referens så brukar en normal samtalston ligga på ungefär 60 dB och en dammsugare runt 80 dB.

För dig som brukar storhandla och frysa in mycket mat har den här kylfrysen lämpligt nog en snabbfrysningsfunktion. Frysens temperatur sjunker då snabbt under en kort period tills allt är fryst, sedan återgår den till normal temperatur.

I kylskåpet hittar du 6 hyllor och lådor att förvara dina varor i. Några av hyllorna är gjorda i glas så att alla hyllplan blir upplysta och lätta att se. Blir det spill och kladd är det väldigt lätt att plocka ner hyllan och torka av.

Ovan nämnda egenskaper är bara några av fördelarna med Siemens KG49E2I4A. För tillfället är det lägsta priset på den här kylfrysen på PriceRunner 8278 kr, men jämför gärna priset mellan olika återförsäljare för att hitta bästa dealen för dig. Priset ligger under genomsnittet för kategorin, vilket gör den här produkten till ett bra köp.

Jämför alla Siemens Kylfrysar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar. Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.