Samsung RB37K6033SS/EF Rostfritt Stål

Samsung RB37K6033SS/EF Rostfritt Stål

Du har här en fristående kylfrys med kylen ovanpå frysen. Kyl och frys rymmer tillsammans 367 liter. Den har hyllor gjorda av glas.

Pris 10 995 kr

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Samsung RB37K6033SS/EF Rostfritt Stål är 10 995 kr, vilket är det billigaste priset just nu hos 1 butik.

Här är en kombinerad kyl och frys från Samsung som kommer att täcka alla dina behov. Den är fristående och i klassiskt utförande, det vill säga med kylen ovanpå frysen. Med en kylfrys sparar du plats jämfört med två fullstora skåp, samtidigt som du har gott om utrymme för alla dina matvaror. Kylen har en ganska stor kapacitet med en volym på 269 liter och är lagom för två till tre personer. På bredden är hela enheten uppmätt till 60 centimeter.

  • Kylen har en förvaringsvolym på 269 liter
  • 60 cm bred
  • Varnar om temperaturen inte står rätt till
  • Fristående kylfrys
  • Kylen har 5 förvaringsutrymmen

Tack vare sitt dynamiska kylningssystem kommer dina matvaror må avsevärt mycket bättre i den här RB37K6033SS/EF än de flesta andra fryskylar. Det dynamiska kylningssystemet innebär att dina matvaror kyls genom ett luftburet kylsystem som skapar en mycket jämnare temperatur.

Just den här kylfrysen har fått energiklassen A++ och förbrukar ungefär 259 kWh per år. För att hålla nere på kostnader och energiförbrukning finns det en del enkla tips och knep att använda sig av. För att kylen ska slippa göra allt arbete som kostar både energi och pengar i onödan är det bra om du låter maten svalna ordentligt innan du stoppar in den i kylen.

Utrustad med snabbfrysningsfunktion. När maten fryses ner snabbare behåller den all näring bättre. Det kan vara mycket användbart för den som brukar storhandla och vill frysa in mycket på samma gång. Frysen blir då väldigt kall under en period och när allt är infryst återgår den till normal temperatur.

Sammantaget är RB37K6033SS/EF från Samsung en utmärkt kylfrys med bra egenskaper och finesser. I kategorin kylfrysar är det här för närvarande en topprankad kylfrys på PriceRunner och för tillfället är det lägsta priset 10995 kr. Priset är lägre än genomsnittet för kategorin, vilket gör den här produkten till ett bra köp.

Jämför alla Samsung Kylfrysar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar. Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.