Vi lagrar data om din användning i cookies. Genom fortsatt användning godkänner du detta

Cookiepolicy
Samsung RS68N8941SL/EU Rostfritt Stål

Samsung RS68N8941SL/EU Rostfritt Stål

Det här är en fristående kylfrys med kylen och frysen bredvid varandra. Totalt rymmer den här kylfrysen 593 liter. Du får optimal temperatur tack vare MultiFlow-teknologi.

Från 21 897 kr till 27 996 kr
·

Placering 506 i kategorin Fristående kylfrysar

Pris exkl. frakt
Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

4,8(123 omdömen)
 • 5
  84%
 • 4
  11%
 • 3
  4%
 • 2
  1%
 • 1
  0%
E-postanvändare
5 månader sedan
3,0

Bra

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Samsung RS68N8941SL/EU Rostfritt Stål är 21 897 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 2 jämförda butiker.

Det här är ett så kallat side-by-side skåp, vilket innebär att kyl och frys står jämsides varandra. Side-by-side är en amerikansk konstruktion som nu blir allt populärare även här hemma. Passar jättebra för dig som har ett större hushåll och brukar storhandla. På bredden är hela enheten uppmätt till 91 centimeter. Kylen har en volym på 383 liter vilket, får räknas som väldigt stort och är lagom för minst tre personer.

 • Klimatklassad enligt N, ST, T, SN
 • Snabbfrysningsfunktion
 • Vattenkran direkt i dörren
 • Varnar om dörren inte stängs
 • Utrustad med flaskhållare

För att lyxa till din vardag bör du skaffa en kylfrys med vattendispenser direkt i dörren. Det är inte mycket som slår känslan av att kunna ta ett glas, trycka det mot kylskåpsdörren och direkt bli serverad iskallt vatten.

Skulle du få strömavbrott kan du lugna dig med vetskapen om att den här modellen klarar av att behålla kylan upp till 10 timmar utan ström. Du behöver alltså inte oroa dig över att maten tinas upp och förstörs på en gång.

Finns det något värre än heta sommardagar när du inte har tillgång till is? Förmodligen inte. Lyckligtvis kommer det inte vara ett problem med denna RS68N8941SL/EU, då den lyxigt nog kommer utrustad med en ismaskin. När du ligger och sover eller klipper gräsmattan jobbar den här frysen på för fullt med att göra is åt dig.

Ovan nämnda egenskaper är bara några av fördelarna med Samsung RS68N8941SL/EU. I kategorin kylfrysar är det här för närvarande en av de allra mest populära och eftersökta kylfrysarna på PriceRunner och för tillfället är det lägsta priset 21897 kr. Den har ett bra snittbetyg på 4.72 av 5 och alla dess bra attribut gör den till en premiumprodukt.