Samsung RS50N3513SA/EU Grå

Samsung RS50N3513SA/EU Grå

Denna fristående kylfrys har en energiklassningen A+. Totalt rymmer den här kombinerade kylen och frysen 501 liter. Den har en digital display.

Pris 12 042 kr
·

Placering 1391 i Kylfrysar

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Samsung RS50N3513SA/EU Grå är 12 042 kr, vilket är det billigaste priset just nu hos 1 butik.

Här har du en kylfrys i side-by-side konstruktion från Samsung. Side-by-side innebär att kylen och frysen är jämsides varandra och kan passa bra för dig som ofta storhandlar och behöver lite extra utrymme. Brukar du frysa in mycket matvaror kommer den här passa bra då frysen har en kapactitet på 144 liter. En energieffektiv maskin som har blivit energiklassad till A+.

  • Energiklass A+
  • Klimatklassad enligt N, ST, T, SN
  • Tillverkad av Samsung
  • Kylen har en förvaringsvolym på 357 liter
  • Kylens dörr har 4 förvaringsutrymmen

För att lyxa till din vardag bör du skaffa en kylfrys med vattendispenser direkt i dörren. Det är inte mycket som slår känslan av att kunna ta ett glas, trycka det mot kylskåpsdörren och direkt bli serverad iskallt vatten.

När hungern smyger sig på mitt i natten kommer den här kylen vara din bästa vän. Den har nämligen inbyggd belysning så du kommer lätt att kunna hitta alla pålägg du söker för att kunna bre dig en trevlig nattmacka.

Hos äldre frysar är igenfrostning ett vanligt och tråkigt problem. Vem har tid eller ork att ta en hel dag i anspråk till att frosta av en frys? Med den här modellen slipper du allt sånt då den praktiskt nog har automatisk avfrostning.

Som du förstår så är Samsung RS50N3513SA/EU en mycket praktisk kombinerad kyl- och frys med flera åtråvärda finesser och egenskaper. I kategorin kylfrysar är det här för närvarande en topprankad kylfrys på PriceRunner och för tillfället är det lägsta priset 12042 kr. Priset är över genomsnittet för kategorin, vilket i kombination med alla funktioner och material gör den här kylfrysen till en premiumprodukt.

Jämför alla Samsung Kylfrysar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar.

Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.