Vi lagrar data om din användning i cookies. Genom fortsatt användning godkänner du detta

Cookiepolicy
Samsung RS50N3403WW/EE Vit

Samsung RS50N3403WW/EE Vit

Det här är en fristående kylfrys med kylen och frysen bredvid varandra. 357 liter kyl borde duga till ett normalstort hushåll och frysen är frostfri drivs av naturgas.

Från 10 990 kr till 12 495 kr
·

Placering 102 i kategorin Fristående kylfrysar

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

1,0(1 omdömen)
 • 5

  0%

 • 4

  0%

 • 3

  0%

 • 2

  0%

 • 1

  100%

E-postanvändare
en månad sedan
1,0

Mycket dålig

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Samsung RS50N3403WW/EE Vit är 10 990 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 8 jämförda butiker.

Här har du en kombinerad kyl och frys från Samsung som är av typen side-by-side. Med side-by-side menas att kyl och frys är bredvid varandra. På den amerikanska marknaden är de väldigt förekommande, men tack vare dess finesser och lyxiga känsla blir de allt populärare även här i europa. Lagom för ett hushåll med minst tre personer då kylen har en kapacitet på 357 liter. På bredden är hela enheten uppmätt till 91 centimeter.

 • Frysens dörr har 3 hyllor och fack
 • 179 cm hög
 • Belysning även i frysen
 • 91 cm bred
 • Ismaskin direkt i dörren

Kylen har en ganska stor kapacitet med en volym på 357 liter. Det får vi klassa som ganska rymligt. En genomsnittlig person brukar behöva cirka 100 liter utrymme så den här modellen kan vara lämplig för ett hushåll på minst tre personer. Men naturligtvis går det bra att fylla upp alla 357 liter helt på egen hand också.

Om du är ljudkänslig kan vi berätta att den här kylfrysen har uppmätts att låta upp till 43 decibel. För referens så brukar en normal samtalston mätas upp till 60 decibel och en genomsnittlig dammsugare ca 80 decibel. För att ge ytterligare en fingervisning så blir ljudet tio gånger högre för var tionde decibel.

Med sin snabbfrysningsfunktion kan du vara säker på att din mat nästan håller sig lika fräsch vid upptining som när du först frös in den. När man snabbfryser mat bildas det inte lika mycket iskristaller som vid vanlig infrysning, därför står sig maten bättre och fräschare efter upptining.

Som du förstår så är Samsung RS50N3403WW/EE en riktigt bra kombinerad kyl- och frys med många åtråvärda egenskaper. För närvarande är det lägsta priset på den här kylfrysen på PriceRunner 10990 kr, men jämför gärna priset mellan olika återförsäljare för att hitta den deal som passar dig bäst. Om vi jämför priset för den här modellen mot resten av kategorin så ligger det under genomsittet, vilket gör RS50N3403WW/EE till ett bra köp.