Siemens KG36E2L4A Rostfritt Stål

Siemens KG36E2L4A Rostfritt Stål

Denna fristående kylfrys har miljö- och ekonomivänliga egenskaper. Kyldelen i den här kyl-/fryskombin rymmer 214 liter och de högerhängda dörrarna går att hänga om.

Pris 7 383 kr

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Siemens KG36E2L4A Rostfritt Stål är 7 383 kr, vilket är det billigaste priset just nu hos 1 butik.

Den här fristående kylfrysen KG36E2L4A från Siemens kan vara perfekt för dig som behöver både kylskåp och frys men har begränsat med yta. Den är av det klassiska slaget, det vill säga med kylen monterad ovanpå frysen. Den är energiklassad A+++ så i längden kommer den vara skonsam mot både miljö och plånbok. I frysen kommer du ha gott om plats att förvara det allra mest nödvändiga då den har en kapacitet på 88 liter.

  • Omhängbara dörrar
  • Kylen har en förvaringsvolym på 214 liter
  • Displayen visar temperatur och övriga indikationer
  • 186 cm hög
  • Håller kylan i 35 timmar efter strömavbrott

Hos äldre frysar är igenfrostning ett vanligt och tråkigt problem. Vem har tid eller ork att ta en hel dag i anspråk till att frosta av en frys? Med den här modellen slipper du allt sånt då den praktiskt nog har automatisk avfrostning.

Innan du drar på dig spenderarbyxorna bör du ta reda på om den här modellen kommer att få plats i ditt kök. Se till att mäta ordentligt, både en och två gånger. Siemens KG36E2L4A har mätts upp till 186 cm hög, 60 cm bred och 65 cm djup.

Om du är ljudkänslig kan vi berätta att den här kylfrysen har uppmätts att låta upp till 38 decibel. För referens så brukar en normal samtalston mätas upp till 60 decibel och en genomsnittlig dammsugare ca 80 decibel. För att ge ytterligare en fingervisning så blir ljudet tio gånger högre för var tionde decibel.

Sammantaget är KG36E2L4A från Siemens en utmärkt kombinerad kyl- och frys med bra egenskaper och finesser. För närvarande är det lägsta priset på den här kylfrysen på PriceRunner 7383 kr, men jämför gärna priset mellan olika återförsäljare för att hitta bästa dealen för dig. Priset ligger under genomsnittet för kategorin, vilket gör den här modellen till ett bra köp.

Jämför alla Siemens Kylfrysar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar.

Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.