Siemens KG36NVL3A Rostfritt Stål

Siemens KG36NVL3A Rostfritt Stål

En fristående kylfrys med kylen ovanpå frysen. Den kombinerade kylen och frysen är 60,0 cm bred. Den här modellen har högerhängda, omhängbara dörrar.

Pris 6 898 kr

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Siemens KG36NVL3A Rostfritt Stål är 6 898 kr, vilket är det billigaste priset just nu hos 1 butik.

Behöver du både kyl och frys men har dåligt med utrymme? Då kan den här kombinerade kylfrysen från Siemens vara något för dig. Den är fristående och har frysen nedanför kylen. På bredden är hela enheten uppmätt till 60 centimeter. Kylen har en ganska stor kapacitet med en volym på 237 liter och är lagom för två till tre personer.

  • Frysen har 3 förvaringsutrymmen
  • Tillverkad av Siemens
  • 66 cm djup
  • Varnar om du glömmer stänga dörren
  • Dynamiskt kylningssystem

Just den här kylfrysen har fått energiklassen A++ och förbrukar ungefär 260 kWh per år. För att hålla nere på kostnader och energiförbrukning finns det en del enkla tips och knep att använda sig av. För att kylen ska slippa göra allt arbete som kostar både energi och pengar i onödan är det bra om du låter maten svalna ordentligt innan du stoppar in den i kylen.

I kylskåpet hittar du 6 hyllor och lådor att förvara dina varor i. Några av hyllorna är gjorda i glas så att alla hyllplan blir upplysta och lätta att se. Blir det spill och kladd är det väldigt lätt att plocka ner hyllan och torka av.

Innan du lägger dina hårt förvärvade slantar på en ny kylfrys bör du se till att den får plats. Att behöva skicka tillbaka en så stor pjäs eller att tvingas bygga om för att den inte passar kan medföra en hel del huvudvärk. Just den här modellen är 186 cm hög, 60 cm bred och 66 cm djup.

Som du förstår så är Siemens KG36NVL3A en utmärkt kombinerad kyl- och frys med många åtråvärda egenskaper och finesser. För närvarande är det lägsta priset på den här produkten på PriceRunner 6898 kr, men jämför gärna priset mellan olika återförsäljare för att hitta den deal som passar dig bäst. Om vi jämför priset för den här produkten mot resten av kategorin så är det lägre än genomsittet, vilket gör KG36NVL3A till ett bra köp.

Jämför alla Siemens Kylfrysar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar.

Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.