Grundig GKN 16228 F Vit

Grundig GKN 16228 F Vit

Det här är en fristående kylfrys som är mycket energieffektiv. Den kombinerade kylen och frysen har en total volym på 362 liter och dörrarna är högerhängda.

Pris 8 999 kr
·

Placering 572 i Kylfrysar

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Grundig GKN 16228 F Vit är 8 999 kr, vilket är det billigaste priset just nu hos 1 butik.

Om du inte är i behov av en fullstor kyl och frys som tar för mycket plats i köket kan den här vara för dig. Det här är ett fristående kombinerat kyl- och frysskåp från Grundig som sparar dig yta men ändå gör jobbet. Den har kylen monterad ovanpå frysen, vilket är den vanligaste typen. Kylen har en ganska stor kapacitet med en volym på 265 liter och är lagom för två till tre personer. På bredden är hela enheten uppmätt till 60 centimeter.

  • Se temperatur och andra indikationer på en display
  • Kylen är över frysen
  • Vid strömavbrott håller den kylan i 21 timmar
  • Kylens dörr har 4 förvaringsutrymmen
  • Frostas av automatiskt

Om olyckan är framme och strömmen går behöver du inte drabbas av akut panik. Den här kylfrysen klarar nämligen av att behålla kylan i 21 timmar, förutsatt att du inte öppnar och stänger den allt för mycket.

Frysen har en ganska genomsnittlig kapacitet med en volym på 97 liter. Det kommer räcka gott och väl för de allra flesta som brukar förvara vanliga bruksvaror som bröd, kött, grönsaker och matlådor.

Kylen har en volym på 265 liter vilket får räknas som ganska stort. Det finns en tumregel kring kapacitet på kylskåp och det är att man helst ska ha 100 liter per person. Därför kan vi säga att den här skulle vara lämplig för ett hushåll på mellan två till tre personer.

Ovan nämnda egenskaper är bara några av fördelarna med Grundig GKN 16228 F. I kategorin kylfrysar är det här för närvarande en av de allra mest populära och eftersökta produkterna på PriceRunner och för tillfället kostar GKN 16228 F 8999 kr. Om vi jämför priset för den här produkten mot resten av kategorin så är det lägre än genomsittet, vilket gör GKN 16228 F till ett bra köp.

Jämför alla Grundig Kylfrysar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar.

Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.