Cylinda KF 8177NEVIP Vit

Cylinda KF 8177NEVIP Vit

Denna fristående kylfrys har miljö- och ekonomivänliga egenskaper. En familj borde klara sig med en frys på 179 liter. Den har inbyggd belysning i kylen.

Pris 18 345 kr

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Cylinda KF 8177NEVIP Vit är 18 345 kr, vilket är det billigaste priset just nu hos 1 butik.

Det här är ett så kallat side-by-side skåp, vilket innebär att kyl och frys står jämsides varandra. Side-by-side är en amerikansk konstruktion som nu blir allt populärare även här hemma. Passar jättebra för dig som har ett större hushåll och brukar storhandla. Brukar du frysa in mycket matvaror kommer den här passa bra då frysen har en kapactitet på 179 liter. Modellen bjuder på goda miljö- och ekonomivänliga egenskaper då den är energiklassad till A+.

  • Kylens dörr har 5 hyllor och fack
  • Frysen har 5 förvaringsutrymmen
  • Förbrukar 445 kWh per år
  • Automatisk avfrostning
  • Snabbfrysfunktion för snabbt kyld dryck

När hungern smyger sig på mitt i natten kommer den här kylen vara din bästa vän. Den har nämligen inbyggd belysning så du kommer lätt att kunna hitta alla pålägg du söker för att kunna bre dig en trevlig nattmacka.

Hos äldre frysar är igenfrostning ett vanligt och tråkigt problem. Vem har tid eller ork att ta en hel dag i anspråk till att frosta av en frys? Med den här modellen slipper du allt sånt då den praktiskt nog har automatisk avfrostning.

Innan du drar på dig spenderarbyxorna bör du ta reda på om den här modellen kommer att få plats i ditt kök. Se till att mäta ordentligt, både en och två gånger. Cylinda KF 8177NEVIP har mätts upp till 177 cm hög, 91 cm bred och 74 cm djup.

Sammanfattningsvis finns det många bra egenskaper hos Cylinda KF 8177NEVIP. I kategorin kylfrysar är det här för närvarande en av de allra mest populära produkterna på PriceRunner och just nu kostar KF 8177NEVIP 18345 kr. Priset är över genomsnittet för kategorin, vilket i kombination med alla funktioner och material gör den här kylfrysen till en premiumprodukt.

Jämför alla Cylinda Kylfrysar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar.

Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.