Samsung RB37K63632C/EF Svart

Samsung RB37K63632C/EF Svart

Det här är en fristående kylfrys med kylen ovanpå frysen. Kyl och frys rymmer tillsammans 367 liter. Maten hålls fräsch längre.

Jämför pris från 10 990 kr till 12 295 kr
·

Placering 353 i Kylfrysar

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Samsung RB37K63632C/EF Svart är 10 990 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 2 jämförda butiker.

Det här är en fristående kylfrys från Samsung. Behöver du inte en fullstor frys eller kylskåp är det här ett mycket bra alternativ. Den här modellen är av den vanligaste typen med kylen monterad ovanpå frysen. Vill du vara lite skonsam mot miljö och plånbok har den här modellen energiklassmärkning A++. Med en kapacitet i kylen på 269 liter är den lämplig för hushåll med två till tre personer.

  • Snabbfrysningsfunktion
  • Kylfrysen har en vikt på 82 kg
  • Utrustad med flaskhållare
  • Dynamisk kylning
  • Kylfrys från Samsung

I frysen kommer du ha gått om plats att förvara det allra mest nödvändiga som bröd, matlådor och andra råvaror. Den har en kapacitet på 98 liter, vilket är ganska genomsnittligt för kylfrysar.

Om du är ljudkänslig kan vi berätta att den här kylfrysen har uppmätts att låta upp till 38 decibel. För referens så brukar en normal samtalston mätas upp till 60 decibel och en genomsnittlig dammsugare ca 80 decibel. För att ge ytterligare en fingervisning så blir ljudet tio gånger högre för var tionde decibel.

Skulle du få strömavbrott kan du lugna dig med vetskapen om att den här modellen klarar av att behålla kylan upp till 16 timmar utan ström. Du behöver alltså inte oroa dig över att maten tinas upp och förstörs på en gång.

Sammanfattningsvis finns det många bra egenskaper hos Samsung RB37K63632C/EF. Om du prisjämför RB37K63632C/EF på PriceRunner ser du att det lägsta priset i dagsläget är 10990 kr. Det är också en av de allra mest populära kylfrysarna. Priset ligger under genomsnittet för kategorin, vilket gör den här kylfrysen till ett bra köp.

Jämför alla Samsung Kylfrysar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar.

Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.