1. Hem & Hushåll
 2. Vitvaror
 3. Kylar & Frysar
 4. Kylfrysar
Siemens KG49EVW4A Vit

Siemens KG49EVW4A Vit

Denna fristående kylfrys har frysen underst och kylen ovanpå. Volymen på kylen ligger på 302 liter. Den kan själv frosta av frysen.

Pris 11 995 kr

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

4.5

Baserat på 2 omdömen

 • 5

  50%

 • 4

  50%

 • 3

  0%

 • 2

  0%

 • 1

  0%

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Siemens KG49EVW4A Vit är 11 995 kr, vilket är det billigaste priset just nu hos 1 butik.

Här är en kombinerad kyl och frys från Siemens som kommer att täcka alla dina behov. Den är fristående och i klassiskt utförande, det vill säga med kylen ovanpå frysen. Med en kylfrys sparar du plats jämfört med två fullstora skåp, samtidigt som du har gott om utrymme för alla dina matvaror. Den är energiklassad A+++ så i längden kommer den vara skonsam mot både miljö och plånbok. Kylen har en volym på 302 liter vilket, får räknas som väldigt stort och är lagom för minst tre personer.

 • 230V(220-240V)
 • 201 cm hög
 • Kylens dörr har 4 förvaringsutrymmen
 • Hyllor av glas
 • Klimatklassad enligt T, SN

I kylskåpet hittar du 6 hyllor och lådor att förvara dina varor i. Några av hyllorna är gjorda i glas så att alla hyllplan blir upplysta och lätta att se. Blir det spill och kladd är det väldigt lätt att plocka ner hyllan och torka av.

Måtten på den här kylfrysen är 201 cm på höjden, 70 cm på bredden och 65 cm djup. Så innan du öppnar upp plånboken och bestämmer dig för vilken kylfrys du vill ha bör du mäta upp ditt kök både en och två gånger för att vara helt säker på att den får plats.

Just den här kylfrysen har fått energiklassen A+++ och förbrukar ungefär 190 kWh per år. För att hålla nere på kostnader och energiförbrukning finns det en del enkla tips och knep att använda sig av. För att kylen ska slippa göra allt arbete som kostar både energi och pengar i onödan är det bra om du låter maten svalna ordentligt innan du stoppar in den i kylen.

Som du förstår så är Siemens KG49EVW4A en mycket praktisk kombinerad kyl- och frys med många lockande egenskaper. Du kan prisjämföra den här kylfrysen här på PriceRunner och just nu är det lägsta priset 11995 kr. Priset ligger under genomsnittet för kategorin, vilket gör den här modellen till ett bra köp.

Jämför alla Siemens Kylfrysar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar. Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.